2017-03-01 23:04:58
Φωτογραφία για Αγόρι ενός έτους πέφτει θύμα απαγωγής. 21 χρόνια μετά η αστυνομία τηλεφωνεί στη μητέρα του και της ανακοινώνει το αδιανόητο!
H Maria Mancia ζούσε στην Καλιφόρνια μαζί με τον σύζυγο της Valentin Hernandez και τον 18 μηνών γιο τους, Steve Αλλά μια μέρα, όταν έφτασε σπίτι, κάτι φριχτό είχε συμβεί. Όταν άνοιξε την μπροστινή πόρτα παρατήρησε ασυνήθιστη ησυχία και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μπήκε γρήγορα στο σπίτι και έψαξε όλα τα δωμάτια, ώσπου παρατήρησε ότι κάτι έλειπε. Κάτι πολύ, πολύ σημαντικό.

Ο γιος της, Steve, είχε εξαφανιστεί. Αλλά όχι μόνο εκείνος. Και ο άντρας της είχε φύγει χωρίς να αφήσει σημείωμα ή ένδειξη του πού μπορεί να είχε πάει. Είχε κάτσει και είχε απομακρύνει όλες τις φωτογραφίες του Steve – ακόμα και τις φωτογραφίες από τους υπερήχους όταν βρισκόταν ακόμα στην μήτρα. Η Maria ήταν χίλια κομμάτια.

Έπρεπε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα: ο Valentin είχε απαγάγει το ένα και μοναδικό παιδί της. Η Maria επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά χωρίς φωτογραφίες του μωρού δεν της έδιναν και πολλές ελπίδες ότι θα το έβρισκαν. Αυτό συνέβη το 1995 και πέρα από τις φωτογραφίες που είχε κλέψει ο άντρας της, η Maria δεν είχε τίποτα άλλο.


Τελικά οι ερευνητές βρήκαν μια φωτογραφία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι ενός συγγενή. Ήταν ασπρόμαυρη και πολύ κακής ποιότητας, αλλά για την Maria ήταν ό,τι είχε απομείνει από το παιδί της.

Ο χρόνος περνούσε και η έρευνα δεν ανακάλυπτε κάτι σημαντικό. Πέρασαν μέρες, εβδομάδες, μήνες, ακόμα και χρόνια… ακόμα τίποτα. 21 χρόνια αργότερα, η Maria κοιτούσε ακόμα την ίδια φωτογραφία του γιου της κάθε μέρα. Τα σκούρα μαλλιά του, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του… Για εκείνη ήταν λες και ο χρόνος είχε σταματήσει την ημέρα της εξαφάνισης του.

Σήμερα θα ήταν 22 χρονών. Ήταν ευτυχισμένος; Είχε κοπέλα; Ήταν καν ζωντανός; Μια μέρα η αστυνομία του San Bernardino ανακάλυψε στοιχεία που τους οδήγησαν στην μεξικανική πόλη Puebla. Εκεί βρήκαν έναν νεαρό άντρα που ήταν ζωντανός και υγιής. Η Maria γέμισε ξανά ελπίδα, αλλά προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη.

Στην τελική, μπορεί να μην ήταν ο γιος της. Έγινε εξέταση DNA και η Maria ανέμενε αγχωμένη τα αποτελέσματα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ