2017-03-03 09:55:31
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια επιστολή στο Δντη του Νευρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝΛ Λοχαγό (ΥΙ) Δημ. Αθανασόπουλο
Αισθάνομαι την υποχρέωση όπως ευχαριστήσω δημόσια το Διευθυντή του Νευρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Λοχαγό Ιατρό Αθανασόπουλο Δημήτριο, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξε σε έκτακτο πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε, το οποίο με την άριστη επιστημονική του επάρκεια και κατάρτιση αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.

 

Στον εξαιρετικό επιστήμονα μα πάνω από όλα άνθρωπο Λοχαγό Δημ. Αθανασόπουλο εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ασθενή, με τον ίδιο ζήλο και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει.

Θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου και σε μια σειρά εξαίρετων επιστημόνων οι οποίοι σε συνεργασία με το Διευθυντή του Νευρολογικού τμήματος συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους:

Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Ανχη (ΥΙ) Χρίστο Αντωνίου ο οποίος με τη σειρά του έκανε τα πάντα και με το παραπάνω για την αντιμετώπιση του  προβλήματός  μου, το Διευθυντή του Μικροβιολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Ανχη (ΥΙ) Πλιάτσικα Ιωάννη, τον

Ακτινολόγο Τχη (ΥΙ)  Δημαρελο Βασιλειο το Νευροφυσιολογικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και τέλος το εξαίρετο προσωπικό του Διαγνωστικού κέντρου της Euromedica Λάρισας.

Εύχομαι ο θεός να τους έει όλους καλά!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ