2017-03-03 14:31:04
Φωτογραφία για Ξεχάστε ό,τι ξέρατε: Αυτά είναι τα προφυλακτικά του μέλλοντος!
Φαίνεται πως στο μέλλον τα προφυλακτικά δεν θα είναι ανδρική υπόθεση μιας και η ιατρική τεχνολογία σε λίγα χρόνια θα φέρει στο ευρύ κοινό προφυλακτικά η χρήση των οποίων θα γίνεται από γυναίκες  Οι επιστήμονες μιλούν για έναν κολπικό δάκτυλο μικροσκοπικού μεγέθους ο οποίος θα απελευθερώνει στον οργανισμό της γυναίκας δυο ουσίες η μία θα προστατεύει από λοιμώξεις και η άλλη από την πιθανότητα σύλληψης. Λέγεται ότι το νέο προφυλακτικό θα προσφέρει προστασία για 90 ημέρες.

Τα πλεονεκτήματα του νέου γυναικείου προφυλακτικού; Σύμφωνα με τους επιστήμονες θα προστατεύει 5 % περισσότερο από τον έρπητα και από το aids. Yπάρχει όμως και η αντίθετη γνώμη που υποστηρίζει πως το νέο προφυλακτικό αυτού του τύπου δεν θα προστατεύει αποτελεσματικά εάν τελικά κυκλοφορήσει στο εμπόριο από τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μιας και το παραδοσιακό προφυλακτικό είναι ένα υλικό εμπόδιο ενώ ο δακτύλιος παρέχει απλά ένα χημικό φράγμα.

Μένει λοιπόν να διαπιστώσουμε τα επόμενα χρόνια τις εξελίξεις στον τομέα της αντισύλληψης και της προφύλαξης από τα αφροδίσια νοσήματα. Μέχρι τότε, ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και ας θυμηθούμε κάποιες πολύτιμες συμβουλές για τη χρήση των προφυλακτικών όπως μας τις δίνει η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκπαίδευση Εθνοφυλάκων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ