2017-03-04 00:09:05
Φωτογραφία για Άδωνις: Ο Μεϊμαράκης έχει μια άποψη, που την σέβομαι αλλά δεν συμφωνώ
Το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις Μεϊμαράκη περί «τζάμπα μαγκιάς» στη μη ψήφιση των μέτρων σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Μιλώντας στον Alpha 989, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε: «Είπε πουθενά ο Μεϊμαράκης ότι σκοπεύει να υπερψηφίσει τα μέτρα και δεν το κατάλαβα; Ο Μεϊμαράκης έχει μια άποψη, που την σέβομαι αλλά δεν συμφωνώ, ότι έπρεπε να δώσουμε στον Τσίπρα την ευκαιρία να γίνει μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, να πάμε όλοι μαζί στην τρόικα. Το πρόβλημα δεν ήταν η θέση του Μεϊμαράκη αλλά ο χαρακτήρας του Τσίπρα που πήρε την ψήφο της ΝΔ και την έκανε θέση 'ή εμείς ή αυτοί'.»

Ο αντιπρόεδρος διαβεβαίωσε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι «σάρκα εκ της σαρκός της ΝΔ» και απολύτως πιστός στην παράταξη της ΝΔ.

Ο ίδιος τόνισε ότι «αντικειμενικά πιο σημαντικό είναι να βγούμε στις αγορές και να βγούμε από το μνημόνιο, να μην έχουμε ανάγκη τον Σόιμπλε και τους δανειστές», ενώ υποστήριξε ότι «η Ευρώπη δεν μας πιέζει να ψηφίσουμε τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τα περί συναίνεσης και με αφορμή τις επαφές του στο Λονδίνο, αναρωτήθηκε: «Είναι αυτοί άξιοι συναίνεσης; Βγαίνω και λέω καλά και με βρίζουν. Την Ελλάδα υπερασπίστηκα.»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ