2017-03-07 12:15:46
Φωτογραφία για «Αστακός» σήμερα το Εφετείο Λαμίας λόγω… Κορκονέα και Αναρχικών
Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, υπάρχει από το πρω’ί’, στο Εφετείο Λαμίας, αφού σε λίγο αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η προγραμματισμένη δίκη σε δεύτερο βαθμό του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.

Στο χώρο γύρω από το κτίριο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους γύρω δρόμους.

Παράλληλα αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του Επαμεινώνδα Κορκονέα από τις Φυλακές Δομοκού όπου παραμένει έγκλειστος με βάση την πρωτόδικη απόφαση της ποινής ισόβιας κάθειρξης.

Στην είσοδο του Εφετείου έχουν συγκεντρωθεί από το πρω’ί΄ και ομάδα Αναρχικών που έχουν αναρτήσει πανό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Μάλιστα οι ίδιοι θα επιδιώξουν να μπουν στην αίθουσα για να παρακαολουθήσουν την διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη «απόπειρα» διεξαγωγής της Δίκης, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην παραίτησή του, από την υπεράσπιση του Κορκονέα, ενώ και η δεύτερη συνήγορος, Βάσω Πανταζή, ανακοίνωσε την παραίτησή της.

Το δικαστήριο διόρισε αυτεπάγγελτα τρεις νέους συνηγόρους υπεράσπισης, ο ένας εκ των οποίων αρνήθηκε να αναλάβει τον Κορκονέα.

Άγνωστο βέβαια βέβαια αν η ακροαματική διαδικασία θα προχωρήσει ή θα πάμε σε νέα αναβολή
Πηγη
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ