2017-03-07 18:25:20
Φωτογραφία για Σκάνδαλο ΑΕΠΙ: Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών του Δ.Σ
Στην άμεση δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών των μελών του Δ.Σ. της ΑΕΠΙ, στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση, προχώρησαν οι δικαστικές αρχές της χώρας!

Η δέσμευση σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε με βούλευμα και αφορά όλους τους εταιρικούς και προσωπικούς λογαριασμούς των μελών του Δ.Σ. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στο λογιστήριο της εταιρίας από όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και σκληροί δίσκοι ενώ υπενθυμίζεται πως το έναυσμα της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης δόθηκε μετά το πόρισμα ελέγχου το οποίο διεξήχθη για λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών και το οποίο έδειξε "τρύπα" 50 εκ.ευρώ και παχυλούς μισθούς που έφθαναν ακόμη και τις 52.000 ευρώ μηνιαίως την περίοδο 2011-2014.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση της ΑΕΠΙ βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες, η μία αφορά τα φορολογικά στοιχεία και διενεργείται από την ΦΑΕ Αθηνών και η άλλη διεξάγεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ελεχθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της εγκληματικής οργάνωσης, της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.


Από την πλευρά της η ΑΕΠΙ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε προ ημερών ότι θα προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου (έως του ποσού των 25 εκ.ευρώ) και σε αλλαγές στη σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και στην σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής για την έγκριση όλων των δαπανών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η εταιρία "παραμένει στη διάθεση όλων των αρμόδιων φορέων και θα συνεργαστεί με τις αρχές και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με στόχο την επιστροφή το συντομότερο δυνατό της κανονικότητας στην αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ