2017-03-07 20:53:15
Φωτογραφία για Ρωτήσαμε τους άντρες τι θεωρούν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα και να τι απάντησαν
Τα έχουμε ξαναπεί, δεν προσέχουν μόνο τα σχεδόν αρχετυπικά πιο ελκυστικά σημεία του σώματός μας, μας παρατηρούν πολύ πιο σφαιρικά και εκτιμούν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά μας απ' όσα ίσως νομίζουμε. Τα οποία μάλιστα ξεφεύγουν αρκετά από εκείνα στα οποία είναι σχεδόν γονιδιακά προγραμματισμένοι να κάνουν focus. Όπως:

Αυτό που σημειώνεις κάτι στο χέρι σου για να μην το ξεχάσεις

Για κάποιον ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ πολλά αρσενικά ταυτίστηκαν σ' αυτό ακριβώς το σημείο. Στο ότι δηλαδή είναι κάπως sexy να έχεις γράψει π.χ. "γυναικολόγος" στον καρπό σου για να μην το ξεχάσεις. Ίσως επειδή αυτό μαρτυρά ότι δεν είσαι και τόσο του προγραμματισμού κι αυτό υποσυνείδητα του αρέσει (γιατί δεν τον πιέζει).

Το να τον "αγνοείς"

Λίγο φτύσιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, κι όποιος πει το αντίθετο, μπορείς να επικαλεστείς αυτή την άτυπη ερευνούλα, η οποία το επιβεβαιώνει. Προσοχή, η ουσιαστική αδιαφορία δεν (πρέπει να) είναι καθόλου sexy. Αυτο που εννοούν εδώ τ' αγόρια, είναι να σε βλέπει να κάνεις κάτι και να μην του δίνεις σημασία, ενώ ξέρεις ότι εκείνος είναι εκεί και σε παρατηρεί. Στημένο, ναι.


Τις κάλτσες σου

Τη επιρροή που ασκούν οι ψηλές κάλτσες στο ανδρική ψυχοσύνθεση την γνωρίζουμε. Κάποιοι όμως απάντησαν ότι θεωρούν άκρως ελκυστική την εικόνα μίας γυναίκας που φοράει κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.

Όταν τεντώνεσαι ή χασμουριέσαι

Ο τρόπος που λες το όνομά του

Έχει μια ανεξήγητη γοητεία ν' ακούς το όνομά σου από τα χείλη που ποθείς πιο πολύ. Συμφωνούμε. Επόμενο.

Το να νιώθει ότι είσαι πιο έξυπνη από εκείνον

Τον άντρα που εκτιμάει και αποθεώνει το μυαλό σου μην τον φοβάσαι.

Το να τον θες και να το δείχνεις

Απόλυτα θεμιτό κι αυτό. Ποιος δεν θέλει να τον θέλουν και να το δείχνουν; Η επιβεβαίωση σε λογικά πλαίσια είναι μια ενστικτώδης ψυχολογική λειτουργία.

Το choker στο λαιμό σου

Το choker είναι sexy λοιπόν και δεν το λένε μόνο οι fashion bloggers, αλλά και τ' αγόρια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ