2017-03-08 13:44:07
Φωτογραφία για Λουκέτο στον ΔΡΟΜΟΣ FM 100.5
Και ενώ όλοι περίμεναν αναβαθμίσεις και ανανεώσεις στο σήμα του σταθμού ώστε να εκπέμπει ακόμα καλύτερα, ξαφνικά ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να παγώσει το χαμόγελο όλων!

Οι υπάλληλοι ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν και να συνέλθουν απο το σοκ. Χωρίς καμία προειδοποίηση. Ενώ σχεδιάζαν τα πλάνα για τα νέα προγράμματα του σταθμού και τις εκπομπές για τη νέα σεζόν, ξαφνικά ανακοινώνεται στον Διευθυντή του σταθμού ότι ο ΔΡΟΜΟΣ FM 100.5 βάζει λουκέτο!

Ο Κυπριακός ραδιοφωνικός σταθμός, απο τους λίγους σταθμούς με ελληνική μουσική, κλείνει  ως στο τελος του μήνα και τους το ανακοίνωσαν μόλις σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι ολοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί χανουν τις δουλειές τους, οικογενειάρχες που μέχρι τώρα συντηρούσαν την οικογένεια τους με το μισθό αυτό, μένουν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ανάμεσα τους και οι γνωστοί ηθοποιοί Φρειδερίκη Μενελάου , Θανάσης Δρακόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Μαριλένη Σταυρού αλλά και οι πολλοί γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που άφησαν εποχή Θάνος Κωτσιόπουλος,Παναγιώτης Περηφάνου οπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ