2017-03-09 08:54:22
Φωτογραφία για Casus belli για την ΠΟΕΔΗΝ η αξιολόγηση στο Δημόσιο
Posted By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου 

Virus

Σε απεργία-αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, καλεί τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όπως είχε γράψει το Virus (εδώ), το νέο σύστημα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου.

«Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε για Αξιοκρατία! Αυτοί που εν ριπή οφθαλμού ξήλωσαν παράνομα 700 Προϊστάμενους Οργανικών Μονάδων των Νοσοκομείων» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία. «Δεν θα τους δώσουμε επιχειρήματα για να εφαρμόσουν δυσμενείς υπηρεσιακές και μισθολογικές μεταβολές. Δεν θα της κάνουμε τη χάρη να συμπληρώσουμε Φύλλα Αξιολόγησης» συμπληρώνει.

Στο μεταξύ, μετά την έκδοση της εγκυκλίου για την εφαρμογή του νέου συστήματος, το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης εξέδωσε έτερη εγκύκλιο για τον καθορισμό των εντύπων των εκθέσεων αξιολόγησης, τα οποία θα πρέπει να έχουν συνταχθεί το αργότερο μέχρι την 31η Μαρτίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η διαδικασία που αφορά στις κρίσεις των προϊσταμένων να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, για τις ενστάσεις των αξιολογούμενων δίνεται αποκλειστική προθεσμία 7 εργάσιμων ημερών από τη γνωστοποίηση της έκθεσης στον υπάλληλο. Οι τελευταίες θα υποβάλλονται στην οικεία Διεύθυνση Διοικητικού.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ