2017-03-09 22:20:05
Φωτογραφία για Επικίνδυνα αδιόρθωτοι Πασκουάλ και Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια φορά έχασε δικό του παιχνίδι, αυτή τη φορά από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας όπου ηττήθηκε 64-58 και μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τον τρόπο που έχασε ένα ακόμα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του μακριά από το ΟΑΚΑ. Το διπλό παραμένει άγνωστη λέξη για την ομαδα του Τσάβι Πασκουάλ εδώ και αρκετό καιρό, με τους «πράσινους» να καταφέρνουν να χάσουν από το +12 του ημιχρόνου.

Παρά το καλό ξεκίνημα του αγώνα για το «τριφύλλι» και τη σταθερά καλή εικόνα τους στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν το λιγότερο τραγικός κι έδωσε την ευκαιρία στη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πάρει ένα ματς που φαινόταν ότι το είχε χαμένο με την εξέλιξη στο πρώτο ημίχρονο.Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προηγήθηκε με 31-19 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από εκεί και πέρα δεν άντεξε και παραδόθηκε στις ορέξεις της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία πέτυχε 45 πόντους στο δεύτερο μισό του αγώνα, κυριαρχώντας σε όλους τους τομείς
. Το τελικό 64-58 υπέρ των Λιθουανών ήρθε ως φυσική συνέπεια της κάκιστης βραδιάς των «πράσινων» κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου είχαν 3/18 τρίποντα, 10 λάθη και επέτρεψαν στη Ζαλγκίρις να πάρει και τη μάχη των ριμπάουντ (30-29) για να κυριαρχήσει στο φινάλε με τα παιδαριώδη κι εκνευριστικά λάθη των παικτών του «τριφυλλιού» που της… χάρισαν το ματς. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει 14-11 σε 25 αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια της Euroleague, κινδυνεύει να πέσει αρκετά πιο κάτω από την πέμπτη θέση και μετέτρεψε όλα τα επόμενα παιχνίδια του σε τελικούς, ειδικότερα μετά τη νίκη της Μπασκόνια στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ