2017-03-10 11:31:42
Φωτογραφία για Νέα στοιχεία για τον επίορκο Δήμαρχο – Παρουσιάζεται ως θύμα και απειλεί αυτόν που τον ξεσκέπασε
Σάλο προκάλεσε η δημοσίευση σχετικά με το λαμόγιο-αρχικλέφταρο Δήμαρχο που χρηματίζεται από επιχειρηματία προκειμένου να καλύπτει τις ανομίες και τις παραβάσεις του απέναντι στον Δήμο. To διαδίκτυο πήρε κυριολεκτικά φωτιά και η είδηση έκανε τον γύρο του κυβερνοχώρου σε πολύ λίγα λεπτά.

Θεούς και δαίμονες απειλεί ο επίορκος αιρετός και από θύτης δηλώνει.. θύμα, ενώ φρόντισε να διαμηνύσει στον συντάκτη του κειμένου ότι αν συνεχίσει θα ψάξει να βρει τρόπο για να τον  στείλει στον… εισαγγελέα (πόσο θα το θέλαμε…).

Απορίας άξιο είναι πώς ο συγκεκριμένος στοχοποιήθηκε μόνος του μιας και η σχετική ανάρτηση δεν αναφέρει πουθενά το όνομά του. Είναι ο μοναδικός που αναστάτωσε κυριολεκτικά το σύμπαν, επιστράτευσε γνωστούς, φίλους και τα τσιράκια του, προκειμένου να προστατεύσει τη… φήμη και το κύρος του, που όπως ισχυρίζεται επιχειρείται να αποδομηθεί εσκεμένα.

Εμείς απλά αναλογιζόμαστε…Γιατί άραγε είναι ο μοναδικός ανάμεσα στους τόσους δημάρχους που θορυβήθηκε και ψάχνει απεγνωσμένα τον συντάκτη, διψώντας για εκδίκηση;; Φαίνεται ωστόσο ότι η εγκληματική του δράση  δεν ήταν αγνώστη, αλλά ένα κοινό μυστικό στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και πολίτες αντιλήφθηκαν αμέσως περί ποιου πρόκειται, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που  κατονόμασαν τον επιχειρηματία που δωροδοκεί τον αιρετό, μιας κι εκείνος είναι γνωστός για τις ανομίες στην περιοχή, στις οποίες βέβαια ο τοπικός Άρχοντας-συνεταιράκι του εθελοτυφλεί… Είναι βλέπετε μεγάλο το αντίτιμο Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αιρετός καλύπτει εις βάρος του δήμου και των δημοτών βαρύτατες παραβάσεις του επιχειρηματία που έχει πάρε δώσε με τον Δήμο και γι’ αυτό υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και έγγραφα που στοιχειωθετούν την καταγγελία και σίγουρα θα δοθούν στον εισαγγελέα όταν θα έρθει η ώρα.

Τα πηγαδάκια στον εύρωστο Δήμο έχουν πάρει φωτιά και η υπόθεση είναι το φλέγον ζήτημα στις συζητήσεις όλων
. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τηλεφωνεί δεξιά κι αριστερά πανικόβλητος, στέλνοντας μηνύματα στον δημοσιογράφο ότι θα τον καταστρέψει, χρησιμοποιώντας όσα μέσα διαθέτει και του παρέχει η θέση του…

Πολλοί από τους αναγνώστες μας αναρωτιούνται γιατί δεν αποκαλύπτουμε το όνομα, τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτό θα συμβεί αφού η υπόθεση πάρει πρώτα τον δρόμο της δικαιοσύνης, μιας και πρόκειται για βαρύτατη και πέρα για πέρα αληθινή καταγγελία. Τους διαβεβαιώνουμε επίσης ότι θα δημοσιοποιήσουμε όλα τα στοιχεία και ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας και αφορούν στην παραβατική σχέση δημάρχου και επιχειρηματία.

Εντός μάλιστα των επόμενων ημερών, αγνοώντας απειλές και… κάθε είδους προειδοποιήσεις από πλευράς του τοπικού “Άρχοντα”, (είμαστε μαθημένοι από ψευτοτσαμπουκάδες θρασύδειλων τομαριών) θα δημοσιευθούν καυτοί διάλογοι των δύο ανδρών, προκειμένου οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους συμπολίτες τους.

Η επιχείρηση βλέπετε του επιχειρηματία ήταν “ζωσμένη” με κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν καρέ καρέ τα πάντα, όταν ο Δήμαρχος επισκεπτόταν τον χώρο για να παραλάβει τον φάκελο με τα χρήματα.

Οι εξελίξεις αναμένονται καυτές και καταιγιστικές αγνοώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς του θρασύδειλου-ψευτόμαγκα Δημάρχου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ