2017-03-10 12:10:47
Φωτογραφία για Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε στεγνά την Ελένη Τσολάκη: Είναι η πιο παράξενη
Την κυκλοφορία του καθιερωμένου του ημερολογίου γιόρτασε ο Τρύφωνας Σαμαράς με ένα μεγάλο πάρτι Ο γνωστός hair stylist υποδέχτηκε τους αγαπημένους του φίλους αλλά και τις διάσημες κυρίες που πόζαραν για τις ανάγκες του ημερολογίου. Ωστόσο, έλειπε μία. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς όταν ρωτήθηκε για την απουσία σχολίασε ότι η παρουσιάστρια του Alpha είναι ενοχλημένη. “Η πιο περίεργη ήταν η Ελένη Τσολάκη, τσαντίστηκε γιατί δεν της έβαλα πολύ βάψιμο”, είπε στις κάμερες.

“Ήθελε πολύ μακιγιάζ, όχι Τσολάκη μου, έτσι είναι το σωστό”, συνέχισε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή "Happy Day" και η Ελένη Τσολάκη σχολιάσε με διάθεση χιούμοριστική: "Είμαι πάρα πολύ δύσκολη! Απορώ πώς με ανέχτηκε!", είπε με διάθεση για χιούμορ.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: "Εγώ επειδή τον ξέρω τον Τρύφωνα, πιστεύω ότι πειράχτηκε γιατί δεν κατάφερες να πας".

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, λέγοντας: "Να μαθαίνει πού πηγαίνει! Πάτε και τους κάνετε ανθρώπους και μετά τρώτε το κράξιμο. Πάτε και ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και μετά τρώτε το κράξιμο. Μπαρμπέρης είναι παιδιά! Συγγνώμη τι δουλειά κάνει ο Τρύφωνας; Ο μπαρμπέρης είναι ο κουρέας, ο κομμωτής, ο hair stylist"
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ