2017-03-10 21:40:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Στη φυλακή η φόνισσα του 53χρονου περιπτερά Δημήτρη Κονδύλη - Το έγκλημα εξιχνιάστηκε επτά χρόνια μετά
Στη φυλακή οδηγήθηκε 35χρονη Βουλγάρα, που συμμετείχε στη δολοφονία και στη ληστεία σε βάρος του 53χρονου περιπτεριούχου Δημήτρη Κονδύλη το Νοέμβριο του 2010 στην οδό Εγλυκλάδος στην Πάτρα.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωση για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία από τον ανακριτή της Πάτρας ενώ για το στυγερό έγκλημα και τη ληστεία αναζητούνται ακόμη ένας 45χρονος επίσης Βούλγαρος και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων.

Οι δράστες από κοινού σκότωσαν τον 53χρονο που είχε περίπτερο στην περιοχή των Δεμενίκων, και στη συνέχεια διέρρηξαν με "σκύλες" το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει τότε την τοπική κοινωνία, ενώ η δικογραφία για την υπόθεση είχε υποβληθεί στον Εισαγγελέα από την Ασφάλεια Πατρών το 2012.

Τα ίχνη της Βουλγάρας που θεωρείτο ύποπτη, εντοπίστηκαν στην γειτονική χώρα, όπυ και είχε διαφύγει. Στις 7 Γεβρουαρίου του 2017 εκδόθηκε και μετήχθη στην Πάτρα, ενώ οδη΄γθηκε στον ανακριτή ο οποίος της άσκησε τη δίωξη και αποφάσισε την προφυλάκισή της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στηρίζει Φιγιόν ο Ζιπέ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στηρίζει Φιγιόν ο Ζιπέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ