2017-03-11 00:09:07
Φωτογραφία για Η Μπαρτσελόνα, η Εθνική Ελλάδος και τα «καρφιά» των πολιτικών
Στην «κόντρα» μέσω Twitter ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς να αφήσει ασχολίαστη και την αναφορά της Φώφης Γεννηματά για την ίδια υπόθεση.

«Ενημερώστε Μπάρτσα και Παρί ότι στην Αθήνα σφάζονται για χάρη τους», έγραψε στην ανάρτησή του ο επικεφαλής του Ποταμιού και συμπλήρωσε: «Και κάποιους άλλους ότι η Εθνική Ελλάδος δεν παίζει στο Champions League».

Νωρίτερα σήμερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε γράψει στον δικό της λογαριασμό στο Twitter: «O ένας με τη Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος».

Όλα ξεκίνησαν με το χθεσινό τρολάρισμα του πρωθυπουργού για τον νικητή του αγώνα Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρωθυπουργός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, θύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την πρόβλεψή του την οποία συνέδεσε με την απαίτηση για να στηθούν σύντομα κάλπες «@atsipras Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ...», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΝΔ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ