2017-03-13 10:24:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Μέθυσε και σέρβιρε στα παιδιά του σαλάτα με απορρυπαντικό
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Ζαρουχλεΐκων  όταν η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών – η οποία προκειμένου να ενισχύσει το εισόδημα της οικογένειας φιλάει τρεις φορές την εβδομάδα έναν υπερήλικα – ζήτησε από τον άντρα της να τους βάλει το μεσημέρι που θα γυρίσουν από το σχολείο φαγητό, επειδή αυτή θα αργούσε το μεσημέρι .

Το μόνο που είχε να κάνει ο πατέρας των δύο παιδιών ήταν να ζεστάνει το φαγητό και να ρίξει λίγο λάδι στη σαλάτα προκειμένου όταν αυτά γυρίσουν από το σχολείο να μην μείνουν νηστικά.

Ο σύζυγος ο οποίος είναι άνθρωπος του μόχθου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του αγαπάει πολύ να έχει συντροφιά το κρασί, δεσμεύτηκε πώς θα το κάνει.

Για κακή τύχη όμως των δύο παιδιών και της μητέρας τους, ο μεροκαματιάρης πατέρας και σύζυγος εκείνη την ημέρα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ στη δουλειά καθώς  εκτελεί υπαίθριες εργασίες, με αποτέλεσμα πριν γυρίσει στο σπίτι να κάνει μερικές …στάσεις μαζί με φίλους σε καταστήματα αναψυχής της περιοχής στην οποία μένει.


Σε ό,τι αφορά την έγκαιρη επιστροφή στο σπίτι του, προκειμένου να βάλει  φαγητό στα παιδιά του ήταν συνεπέστατος με τη διαφορά, πως η συνέπεια του αυτή, είχε συνοδευτεί από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ πριν την έλευσή του στο σπίτι.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την ώρα που τα δύο παιδιά επέστρεψαν από το σχολείο και συγκεκριμένα όταν κάθισαν να φάνε είναι απερίγραπτες, καθώς ο θολωμένος από το αλκοόλ πατέρας, αφού τους  ζέστανε το φαγητό και τους έφτιαξε τη σαλάτα , άρχισε να τα παρατηρεί γιατί δεν τρώνε.

Λίγο αργότερα  και όσο έβλεπε ότι τα δύο παιδιά δυστροπούσαν άρχισε να αγριεύει και όταν άκουσε πως η σαλάτα που τους είχε φτιάξει δεν τρωγόταν, ζήτησε επιτακτικά και από τα δύο να φάνε το φαγητό τους θυμίζοντάς τους ότι για να τρώνε αυτά και αν μην τους λείπει τίποτα ,τόσο αυτός όσο και η μητέρα τους εργάζονται σκληρά.

Στις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των παιδιών ως προς τη γεύση της σαλάτας ο πατέρας τους απείλησε ακόμα και με τιμωρία ,λέγοντάς τους ότι είναι κακομαθημένα και μάλιστα τους έκανε γνωστό πως δεν θα σηκωθούν από το τραπέζι αν δεν φάνε όλο  το φαγητό.

Τα δύο παιδιά παρέμεναν επί ώρα στο τραπέζι περιμένοντας να επιστρέψει η μητέρα τους χωρίς όμως να βάζουν μπουκιά στο στόμα τους. Η είσοδος της μητέρας τους μετά από μία ώρα περίπου στο σπίτι ,έφερε στο προσκήνιο την απίστευτη γκάφα του πατέρα τους, ο οποίος λόγω «αιθαλομίχλης» στο κεφάλι του από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει πριν πάει σπίτι είχε κάνει το  απίστευτο.

Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν στη μητέρα τους για τη γεύση που είχε σαλάτα . Όταν η μητέρα δοκιμάστε το φαγητό έντρομη διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της αντί για λάδι είχε ρίξει μέσα στη σαλάτα απορρυπαντικό για τα πιάτα το οποίο ήταν κίτρινου χρώματος .

Τα όσα εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού δεν περιγράφονται ενώ η γυναίκα έκανε γνωστό στο σύζυγό της, πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να του επιτρέψει να αναλάβει την ελάχιστη φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Drag Day Ξάνθης στις 18-19 Μαρτίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Drag Day Ξάνθης στις 18-19 Μαρτίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ