2017-03-14 12:11:03
Φωτογραφία για Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Με τα μνημόνια δεν έρχεται ανάπτυξη
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο για την εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αρχικά αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ολλανδίας και της τουρκίας καταγγέλλοντας παράλληλα το «δόγμα» της ελληνοτουρκικής φιλίας όπως και τις δηλώσεις του συριζαίου υπουργού Κατρούγκαλου σχετικά με τις τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στην χώρα μας.

Για το λαθρομεταναστευτικό σημείωσε πως από την Τετάρτη 15 Μαρτίου αρχίζει να ισχύει η συμφωνία του Δουβλίνου που σημαίνει ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός όσοι αλλοδαποί περνάν από την Ελλάδα στην Ευρώπη θα μπορούν να γυρίσουν πίσω στην χώρα μας.

Για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είπε πως όλοι οι δημοσκόποι βλέπουν το Εθνικιστικό Κίνημα σε διψήφιο αριθμό, παρά τον πόλεμο και την λάσπη.

Σχετικά με τις εκλογικές συνεργασίες τόνισε πως η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται μόνο με τον Ελληνικό Λαό, προσθέτοντας πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους πολίτες που είναι αγνοί πατριώτες, δέχονται την ιδεολογία μας και τις πολιτικές μας θέσεις.


Όσον αφορά την δίκη της Χρυσής Αυγής είπε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το κόμμα και τους βουλευτές με την τερατώδη κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης». «Αυτό θα αποδειχτεί στο δικαστήριο και τότε θα έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης είπε πως η Χρυσή Αυγή θα τα καταψηφίσει σημειώνοντας πως τα αντίμετρα είναι μια πολιτική απάτη αφού δεν πρόκειται η Ελλάδα να πιάσει πρωτογενές πλεόνασμα 3.5%. «Με τα μνημόνια δεν έρχεται ανάπτυξη» είπε χαρακτηριστικά.

Για την σύσταση  προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τα εξοπλιστικά είπε πως η Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσει, όμως θα πρέπει να ελεγχθούν και άλλες πολιτικές περίοδοι, τουλάχιστον σε βάθος 20ετίας. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι οι κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.

Για συμφωνία της Ευρωπαικής Ένωσης με τους Καναδούς είπε πως οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής την καταψήφισαν, σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων της χώρας που τάχθηκαν υπέρ.

Κλείνοντας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος σχετικά με το Εθνικό νόμισμα, τονίζοντας πως χρειάζεται σκληρή εργασία και εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ