2017-03-14 14:13:05
Φωτογραφία για Άφαντοι οι Τούρκοι κομάντος που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα
Τον φόβο ότι έχει ξεκινήσει η διοικητική απέλαση των Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας εκφράζει η δικηγόρος Αθηνών Σταυρούλα Τομαρά, μιλώντας στο CNN Greece, δίνοντας μάλιστα διάσταση θρίλερ στην υπόθεση.

Όπως υποστηρίζει, οι Τούρκοι στρατιώτες που εισήλθαν στην Ελλάδα δεν είναι δύο, όπως έχει ειπωθεί, αλλά πέντε, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές μονάδες καταδρομών και διασπάστηκαν σε δύο ομάδες, των τριών και δύο ατόμων αντίστοιχα.

Η πρώτη, αυτή δηλαδή των τριών, κατευθύνθηκε προς την Θεσσαλονίκη όπου και -σύμφωνα με όσα της μεταφέρει ο πελάτης της που ανήκε στην έτερη των δύο- όλοι τους συνελήφθησαν και έκτοτε δεν υπάρχουν νέα τους καθώς «έχουν εξαφανιστεί». Οι άλλοι δύο Τούρκοι στρατιώτες -ανάμεσά τους και ο πελάτης της Χαλίντ Τσετίν- οι οποίοι είχαν φτάσει στην Ορεστιάδα, μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, «κρατούνταν σε πλήρη απομόνωση στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε τηλέφωνο και δικηγόρο, πλην του κινητού τους που τους το έδιναν οι αστυνομικοί μία φορά την ημέρα για να επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ