2017-03-16 19:22:12
Φωτογραφία για Παράδοση - παραλαβή 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ''
Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 η Τελετή παράδοσης και παραλαβής της Διοικήσεως της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας " Πόντος" που εδρεύει στη Ν. Σάντα του Δήμου Κιλκίς.

Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ενώ παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος κ. Βύνιος, ο απερχόμενος Διοικητής και νυν Υποστράτηγος κ. Δεμέστιχας και ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος κ. Καπραβέλος, εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς επίσης και της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς και Παιονίας με επικεφαλής τους Δημάρχους κ.κ. Σισμανίδη και Γκουντενούδη.

Μία ημέρα νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους δύο Αξιωματικούς στο Επισκοπείο και ευχαρίστησε τον απερχόμενο Ταξίαρχο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ακριτική περιοχή του ΚΙλκίς εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του και ευχήθηκε στον νέο καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/13536-o-mitropolitis-kilkisiou-stin-31is-aerometaferomeni-tajiarxia-foto
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ