2012-05-21 09:03:11
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΛΟΒΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός του Πανιωνίου, καθώς οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους» για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο Κολοβός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, καθώς οι νταμπλούχοι τον ξεχώρισαν και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό παίκτη, ο οποίος θα προσφέρει πολλά στο μέλλον.

Παράλληλα, με την απόκτηση του Κολοβού, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσθέτει στο ρόστερ του Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο μοιάζει επιτακτική ανάγκη μετά τις οδηγίες της UEFA.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο αριστεροπόδαρος χαφ δεν θα μετακομίσει άμεσα στο Λιμάνι, αφού σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι θα τον αφήσουν ως δανεικό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Κολοβός τη φετινή σεζόν υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, παρόλο που βρισκόταν στα πλάνα των Τάκη Λεμονή και Άκη Μάντζιου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια και πίσω από τον επιθετικό, είχε υποστεί ρήξη χιαστών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για να ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία, οποιασδήποτε ομάδας βρίσκεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ