2017-03-17 09:37:07
Φωτογραφία για Μεγάλη έκρηξη και πυρκαγιά σε κτίριο γραφείων στην Λεμεσό - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Προς το παρόν δεν υφίστανται πληροφορίες για τραυματίες, ενώ οι ζημιές στον 1ο όροφο είναι μεγάλες... ενώ η περιοχή έχει πλέον αποκλειστεί για την κυκλοφορία. Η έκρηξη σημειώθηκε περί τις 7:40 το πρωί ενώ εν συνεχεία ξέσπασε πυρκαγιά.

 Follow

VassilisPapadopoulos @oVassos

https://www.periscope.tv/w/a5oeLDYyMjQyfDF5TkdhUFZFdlJRS2ph8SDR2lgRbLcEcE2PLh8jQX3CTYQS6FijCaSwoNJu5A==  7:46 AM - 17 Mar 2017

Vassilispapadopoulos @oVassos

Untitled

periscope.tv

 

 33 Retweets 

 11 like

Πρόκειται για 6οροφο γυάλινο κτίριο γραφείων, με αποτέλεσμα να έχουν διασκορπισθεί θρύψαλλα σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το φλεγόμενο κτίριο.

Ο πυροτεχνουργός της Αστυνομίας αναμένει να λάβει την έγκριση των πυροσβεστών προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης. Δύο είναι τα σενάρια, είτε πρόκειται για έκρηξη φιάλης υγραερίου, είτε για κακόβουλη ενέργεια, με την έκρηξη να έχει γίνει από μέσα προς τα έξω.


Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και ανακριτές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας διεξάγουν πλέον έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Σημειωτέον πως η μεγάλη έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες, καθώς συνέβη σε ώρα αιχμής όταν ο κόσμος κατευθύνεται προς τις εργασίες του. Εξάλλου, αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή προβαίνουν σε τροχαίες διευθετήσεις διοχετεύοντας την τροχαία κίνηση σε παρακείμενους δρόμους.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ