2012-05-21 09:13:29
Φωτογραφία για «ΜΗΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και δημοσιογραφικές πηγές από την Λισαβόνα, που επικαλείται η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Σύμφωνα με αυτές δεν έχει διακοπεί η επικοινωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πασιένσια και δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο πλευρές.

«Παραμένει ανοιχτό. Οι δυο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η επικοινωνία δεν έχει διακοπεί. Μην το αποκλείεται να ξαναζεσταθεί το θέμα και ο Ντομίνγκος να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, οι διαφωνίες των δυο πλευρών δεν ήταν από αυτές που δεν γεφυρώνονται», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι.

«Και ο ίδιος ο Ντομίνγκος, ακόμη και μετά τη διαφωνία, δεν έκρυβε την επιθυμία να αναλάβει τον Ολυμπιακό με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη», τονίζουν οι Πορτογάλοι.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών είχαν οδηγηθεί πριν από μια περίπου εβδομάδα σε «ναυάγιο», αλλά οι Πορτογάλοι "ξαναζεσταίνουν" την περίπτωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ