2017-03-18 22:00:20
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ από το Περιστέρι πέταξε για τα πλέι οφ
Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, που της δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα, παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο, έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το ημόχρονο έκλεισε χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο 51' η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Αϊντάρεβιτς έκανε κάθετη στον Μάνταλο μέσα στην περιοχή, εκείνος γύρισε στον Αραούχο που σκόραρε σε κενό τέρμα, αλλά το παιχνίδι σταμάτησε για υπόδειξη του βοηθού Δημήτρη Τάτση για οφσάιντ του αρχηγού της ΑΕΚ, ο οποίος όμως καλυπτόταν την ώρα της πάσας από τον Σουηδό.

Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα (57') η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε. Ο Ντίντακ έκανε ένα εξαιρετικό γύρισμα από αριστερά, ο Μάνταλος τρύπωσε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0. Μετά το γκολ ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, με την ΑΕΚ να δείχνει -όπως και στο παρελθόν- μια..
. αμηχανία στη διαχείριση του αποτελέσματος. Και στο 77' οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να έχουν ισοφαρίσει. Ο Τόνσο έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Λε Ταλέκ έκανε κεφαλιά πάσα και ο Λημνιός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο δεύτερος βοηθός Γιάννης Μπετζόγλου σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ. Απόφαση που δεν άλλαξε μετά από διαβουλεύσεις με τον Θάνο και τον τέταρτο (Κιοτζένης). Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα, καθώς αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στα λεπτά που απέμεναν, δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματική, με σημαντικότερη στιγμή ένα σουτ του Λημνιού στο 96', στο οποίο ο Λαμπρόπουλος πρόλαβε να βάλει την κόντρα και να κρατήσει το 1-0 για την ομάδα του...
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ