2017-03-19 11:00:17
Φωτογραφία για Σκοτεινή η παραμονή του Αραούχο στην ΑΕΚ
Ο προπονητής της Λας Πάλμας Κίκε Σετιέν επιβεβαίωσε ότι το Μάιο θα φύγει από την ομάδα, γεγονός που σημαίνει πιθανότατα την επιστροφή του Αραούχο στην Ισπανία. Ο Κίκε Σετιέν δεν τα πήγαινε καλά με τον Αραούχο και έδωσε το πράσινο φως για να φύγει δανεικός από την Λας Πάλμας και τελικά να καταλήξει στην ΑΕΚ. Ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος , θα φύγει το Μάιο γεγονός που μπορεί να σημάνει και την επιστροφή του Αραούχο στην ισπανική ομάδα, παρότι η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει.

Σίγουρα ο επόμενος κόουτς ακόμη και αν δεν τον υπολογίζει τον Σέρχιο Αραούχο, θα πρέπει τουλάχιστον να τον δει προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Κάτι που σημαίνει πολύ απλά, πως το σίγουρο είναι ότι ο "Κινέζος" θα επιστρέψει στην Λας Πάλμας στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και θα αξιολογηθεί από τον επόμενο προπονητή. Υπάρχει βέβαια και το εξωπραγματικό σενάριο ο Αραούχο να είναι τόσο καλά στην Αθήνα και την ΑΕΚ που να ζητήσει να μην γυρίσει καν πίσω και να παραταθεί αυτόματα ο δανεισμός για έναν χρόνο. Μόνο με αυτό το..
. σενάριο θα μπορούμε να μιλάμε για δεδομένη επιθυμία του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να σημαίνει ότι η επιθυμία του θα γίνει και πράξη. Επί της ουσίας επιβεβαιώνεται πως η υπόθεση Αραούχο έχει πολλά επεισόδια και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι και όχι πριν τα τέλη Μαΐου - Ιουνίου (με τα δεδομένα να δυσκολεύουν για την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο παραμονής του). Ο Σετιέν ανέλαβε την Λας Πάλμας τον Οκτώβριο του 2015, κατάφερε να τη διτηρήσει στην κατηγορία και τώρα είναι 11η στο ισπανικό πρωτάθλημα, γεγονός που σημαίνει ότι έχει αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ