2017-03-19 18:00:32
Φωτογραφία για Ο Πέλκας στις καθυστερήσεις λύγισε τον ηρωϊκό Πανιώνιο
Με ένα γκολ του Πέλκα στην εκπνοή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Πανιωνίου, επικράτησε με 1-0 και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Ο εκπληκτικός Πανιώνιος στάθηκε όρθιος στην Τούμπα για 94 λεπτά αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πέλκας έκρινε το παιχνίδι χαρίζοντας μια νίκη χρυσάφι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο πρόλαβε να δημιουργήσει δυο καλές φάσεις για γκολ. Στο 4′ και στο 6′, Ενρίκε και Σάχοφ με κεφαλιά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, με τον ρυθμό στη συνέχεια να πέφτει και τον Δικέφαλο να αναλώνεται σε passing game, χωρίς να φτάνει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή.

Στα μέσα του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και δημιούργησε με τη σειρά, δυο εξαιρετικές ευκαιρίες. Στο 29′, ο Κόρμπος μόνος στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ, ενώ στο 32′, ο Γιεσίλ νικήθηκε από τον Γλύκο σε τετ α τετ
. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τον έλεγχο αλλά δε βρήκαν δίχτυα στις ευκαιρίες των Ενρίκε και Σάχοφ, με το πρώτο μέρος να λήγει 0-0. Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ είχε 63%-37% κατοχή της μπάλας, ενώ οι τελικές ήταν 5(0)-5(3). Ο Δικέφαλος μπήκε πιο αποφασισμένα στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 47′ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπίσεσβαρ. Παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, η πίεση ήταν μεγαλύτερη και η μπάλα έμπαινε με μεγαλύτερη συχνότητα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου. Στο 62′, ο Βαρέλα αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ, αλλά γενικά έλειπαν οι εμπνεύσεις και οι συνεργασίες από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να φτάσει με καλύτερες προϋποθέσεις στην εστία του Γιαννιώτη. Στο 77′, άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα του ματς καθώς ο Οικονόμου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Πανιώνιος έμεινε δέκα παίκτες. Στο 90′ o ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερή του ευκαιρία με κεφαλιά του Σάχοφ που έσωσε ο Γιαννιώτης και το δοκάρι του, αλλά η λύτρωση ήρθε στο 94′ με τον Πέλκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 1-0! Ο Δημήτρης Πέλκας αμέσως μετά είδε απευθείας κόκκινη επειδή κράτησε επιδεικτικά τις... μπάλες του πάνω στους πανηγυρισμούς!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ