2017-03-20 14:17:50
Φωτογραφία για ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΦΙΚΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ 30 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Με αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Ανδρέα Ανδρεάδη, και τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Γιάννη Ρέτσο, συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Κοινή εκτίμηση ΣΕΤΕ και Κυβέρνησης αποτελεί πως ο ελληνικός τουρισμός διατηρεί ισχυρή δυναμική περαιτέρω ανάπτυξης, και πέραν των εντυπωσιακών επιδόσεων των τελευταίων δύο ετών, καθώς φέτος αναμένεται να επιτευχθεί νέο ρεκόρ αφίξεων που θα προσεγγίζουν τα 30 εκατομμύρια.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμφωνήθηκε πως στόχος της στενής συνεργασίας των αρμόδιων δημόσιων φορέων και των τουριστικών επιχειρήσεων είναι η υλοποίηση αυτών των αναπτυξιακών δυνατοτήτων με ακόμη μεγαλύτερη συμβολή του τουριστικού κλάδου στο ΑΕΠ και στη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας.Έχουμε μια συνεχή ανοδική πορεία, ο στόχος για 30 εκατ. τουρίστες δεν είναι μη ρεαλιστικός, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε πάντως ότι η επίτευξη του στόχου θα εξαρτηθεί και από τη διεθνή συγκυρία. Σημείωσε δε ότι ο τουρισμός άντεξε μέσα στην κρίση και είναι μια προστιθέμενη αξία, στην οποία πρέπει να επενδύσουμε.


«Η εικόνα που έχω είναι ότι πάμε για κλείσιμο της αξιολόγησης». Αυτό δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ