2017-03-20 15:35:47
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα συμβούλια κρίσεων του Στρατού Ξηράς
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kranosgr, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20/3 τα συμβούλια κρίσεων  για το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς.

Όπως προβλέπουν οι κανονισμοί μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων μέχρι το βαθμό του Συνταγματάρχη, συγκροτούνται τα συμβούλια προαγωγών του Στρατού Ξηράς τα οποία και εξετάζουν τις προαγωγές στους επόμενους μικρότερους βαθμούς ξεκινώντας από τους Αντισυνταγματάρχες. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την κάλυψη των κενών θέσεων στο βαθμό του Συνταγματάρχη από τους προαχθέντες Αντισυνταγματάρχες, τα συμβούλια θα συνεχισθούν και για τους μικρότερους βαθμούς.

Όσον αφορά τα συμβούλια μεταθέσεων, αυτά δεν μπορούν να συγκληθούν εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί πρώτα οι προαγωγές. Οι πρώτες μεταθέσεις - τοποθετήσεις που θα ανακοινωθούν θα είναι αυτές των Συνταγματαρχών σε περίπου ένα μήνα.

Πάντως στο ΓΕΣ καταβάλουν προσπάθεια η διαδικασία των μεταθέσεων για όλους τους βαθμούς να ολοκληρωθεί πριν τις 15 Ιουνίου, ημερομηνία ρεκόρ κατά την οποία είχαν ανακοινωθεί πέρυσι όλα τα ονόματα των μετατιθέμενων.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ