2012-05-21 10:14:02
Φωτογραφία για Συγνώμη πατρίδα μου γλυκιά..., αναγνώστης αναφωνεί
Αγαπημένη μου πατρίδα σου ζητώ συγνώμη!

Συγνώμη, γιατί όταν μου έθεσαν το δίλημμα εσένα ή τη ζωή μου για λίγους μήνες, προτίμησα να ζήσω σκλάβος λίγο παραπάνω, παρά να πεθάνω... αγωνιζόμενος για την ελευθερία σου, την ελευθερία μου, την ίδια τη ζωή μου.

Προτίμησα να υποκύψω στα διλήμματα των καναλιακών σου δολοφόνων, δημοσιογράφων, των ραγιάδων που σε απαρνήθηκαν για λιγότερα από 30 αργύρια.

Συγνώμη Ρήγα Φερραίε, στοργικέ πατέρα του γένους μας, γιατί όταν με δίδασκες "καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή", εγώ φρόντιζα να σε αποκηρύξω και να διατηρήσω την ένοχη ασφάλειά μου, όταν τα αδέλφια μου πεινούσαν, βασανίζονταν, έμεναν στον δρόμο ή αυτοκτονούσαν για να πεθάνουν ελεύθεροι.

Συγνώμη παππού Μακρυγιάννη γιατί ξέχασα "του Χριστού την πίστη την Αγιά και της πατρίδος την ελευθερία", αυτή για την οποία θυσιάστηκες εσύ και οι άλλοι παππούδες μας, και προτίμησα το ζυγό των απίστων για ένα κομμάτι ψωμί. Δε σκέφτηκα όμως πως το ξεροκόμματο από αποφάγια που μου έριχναν, το είχαν δουλέψει όλοι οι πρόγονοί μου και μας το χρωστούσαν, και εμένα και των παιδιών μου και των εγγονών μου ακόμα.


Συγνώμη τελευταίε Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνε Παλιολόγε μου, εσύ που έδωσες και την τελευταία ρανίδα του αίματός σου στα τείχη της Βασιλεύουσας για να διατηρήσεις το λαό σου ελεύθερο, γιατί εγώ είμαι χειρότερος από όλους τους προδότες που πέρασαν από την πατρίδα... αντί να ανοίξω την Κερκόπορτα να μπουν οι κατακτητές, τους παρέδωσα την πατρίδα αμαχητί, για να μπορώ να πάω και φέτος στη Μύκονο, και του χρόνου βλέπουμε.

Συγνώμη Αριστείδη Δίκαιε, εσύ που έγραψες το όνομά σου στη λίστα προς εξορίαν, γιατί εγώ και οι σύγχρονοί μου δεν επιθυμήσαμε το δίκαιο του λαού μας, αλλά το παραδώσαμε στους κλέφτες, τους απατεώνες, τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς.

Ψηφίστε Έλληνες ενωμένη μνημονιακή κεντροδεξιά, πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ της αναρχικής μαρξιστικής επαναδιαπραγμάτευσης της σκλαβιας μας με τις τράπεζες, ψηφίστε "Δημοκρατική Αριστερά" της λήθης της ιστορίας και του μέλλοντος της Ρεπούση, του συνωστισμού στη Σμύρνη και της φιλίας των Ποντίων με τους δολοφόνους τους, ψηφίστε κατάλοιπα ανταρτών, Σταλινικών και άλλων ΚΚουδων του Σοβιετικού ονείρου, ψηφιστε φασιστοειδή υπολείμματα της βίας και του μίσους, ψηφίστε Μασονικές στοές για"Δημιουργία ξανά" και άλλες ξεπουλημένες υποκινούμενες επιλογές.

Έλληνα διάβασε τα προγράμματα αυτών που ψηφίζεις τον Ιούνιο και μην ψηφίσεις για 30 αργύρια, γιατί ο Χριστός και η πατρίδα μας είναι ανυπολόγιστης αξίας. Για όλα τα άλλα υπάρχει η Mastercard...

Συγνώμη αγαπημένη μου πατρίδα για όλα αυτά και άλλα τόσα που ξέχασα να σου εξομολογηθώ. Σου υπόσχομαι όμως, πως αυτή τη φορά δε θα ξεχάσω τα Ίμια, την Κύπρο, τη Βόρειο Ήπειρο, την Πόλη, τη Σμύρνη, τη Σαμψούντα, την Ίμβρο ή την Τένεδο, και αυτή τη φορά τη σημαία του σταυρού δε θα την πάρει ο αγέρας του μνημονίου και της Ευρωπαϊκής σκλαβιάς. Θα τη δώσουμε τη ζωή μας, αλλά θα σε ελευθερώσουμε Ελλάδα μας. Τσεκούρι στα κανάλια, τους δημοσιογράφους και όλους τους προσκυνημένους.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ