2017-03-21 23:50:12
Φωτογραφία για Dirt Games Challenge 2017: Μια νέα μορφή αγώνων έρχεται να δώσει περισσότερο χρώμα στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό
Dirt Games Challenge 2017: Μια νέα μορφή αγώνων έρχεται να δώσει περισσότερο χρώμα στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μια νέα μορφή αγώνων έρχεται να δώσει περισσότερο χρώμα στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για το DiRT Games Challenge, που έπειτα από έγκριση της ΕΠΑ, από αυτήν τη χρονιά θα αποτελέσει ακόμα έναν θεσμό υπό τη σκέπη της ΟΜΑΕ.

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οχήματα όλων των κατηγοριών που συμμετέχουν σε ράλλυ όπως Ν, Α, Ε, R και Ιστορικά, 4×4, καθώς επίσης και εντυπωσιακά Kartcross & τα θηριώδη side by side (SSV).

Με τη θεσμοθέτηση του DiRT Games Challenge δίνεται η δυνατότητα σε νέους, αλλά και σε έμπειρους αγωνιζόμενους να αγωνιστούν με απόλυτη ασφάλεια, χαμηλό κόστος και υψηλό βαθμό ευχαρίστησης. Ο θεσμός εξελίσσεται επί σειρά ετών εντός και εκτός Ευρώπης, με μεγάλη επιτυχία αναφορικά με τον αριθμό συμμετοχών αλλά και με την προσέλευση θεατών. Σε ό,τι αφορά τα σχετικά οχήματα, πέρα από το θέαμα που εξασφαλίζουν στον θεατή, αλλά και την οδηγική απόλαυση στον αγωνιζόμενο, αποτελούν το ιδανικό σκαλοπάτι για την κατηγορία των Ράλλυ – όπως τα καρτ για τις πίστες.

Το πρόγραμμα για το 2017 περιλαμβάνει 4 αγώνες, τρεις σε αμιγώς χωμάτινη επιφάνεια και έναν σε μικτές συνθήκες (άσφαλτος-χώμα).

Αναλυτικά, οι αγώνες που προσμετρούν στο Έπαθλο είναι οι παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ