2017-03-22 11:18:55
Φωτογραφία για Σπύρος Μάρκου: Παρέμβαση αδέσμευτης κίνησης ιατρών Ε.Ι.Ν.Α.
Επαίρεται ο γνωστός «άγνωστος» συντάκτης του “Ygeianet.gr “ με σημερινή ανάρτηση ότι η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρία της Ε.Ι.Ν.Α. στην 6η Υ.Πε ήταν αποτυχημένη διότι «οι συνάδελφοι τους γυρίζουν την πλάτη και οι περίφημες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνουν δεν αριθμούν ούτε 10 άτομα (στην Πάτρα αριθμούσε 9)». 

Φυσικά έχει απόλυτο δίκιο. Η συγκέντρωση ήταν απογοητευτική. Ελάχιστοι νέοι γιατροί, κυρίως φοιτητές ιατρικής. Δεν μας εξηγεί όμως ο ανώνυμος συντάκτης που οφείλεται αυτό. 

Αποφεύγει να βάλει τον «δάκτυλο» του «επί των τύπων των ήλων» του συνδικαλιστικού κινήματος και να διαπιστώσει ότι σε αυτό συνέβαλλαν και συμβάλλουν πρώην; σύντροφοί του, πρώην μεγαλόσχημοι συνδικαλιστές οι οποίοι αντήλλαξαν την ντεμέκ δράση τους με πολιτικά οφίτσια και με υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή. 

Ο νέος γιατρός πραγματικά αηδιασμένος από αυτή την υποκρισία απέχει από ένα, κατά την δικαιολογημένη γνώμη του, στημένο παιγνίδι δήθεν αγώνων. 

Και αυτό θα αποτυπωθεί σύντομα στην κάλπη της Ε.Ι.Ν.Α. δίνοντας το προβάδισμα σε γιατρούς που δεν έχουν κομματικές ταυτότητες και είναι πράγματι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ στις διακηρύξεις τους. 

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Α.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ