2017-03-22 22:17:34
Φωτογραφία για Έτσι μειώσετε τους λογαριασμούς ρεύματος κατά 50%...Δουλεύει!
Συχνά μας ρωτάνε να δώσουμε χρήσιμες συμβουλές όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων. Εκτιμούμε τους αναγνώστες μας και επομένως, μπορούμε μόνο να δώσουμε συμβουλές που είναι 100% αποτελεσματικές. Συλλέγουμε διάφορα τρικ & συμβουλές από το Instagram και τα δοκιμάζουμε. Παρακάτω θα βρείτε μια έρευνα να περιγράφει τι πραγματικά θα βοηθήσει για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Πως να μην καταπιέζεστε από τους λογαριασμούς του σπιτιού;..

Αυτά τα τρικ είναι για οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Ζεστάνετε την ποσότητα νερού που χρειάζεστε, όχι περισσότερο, ούτε λιγότερο. Πάντα να σβήνετε το φως όταν φεύγετε από το δωμάτιο. Πλύντε όλα τα ρούχα σας κατευθείαν αντί να πλένετε το καθετί ξεχωριστά. Να χρησιμοποιείτε το φως του ηλίου έξυπνα. Αγοράστε λευκά είδη Α, Α+ και Α++ ποιότητας. Αν τα κάνετε αυτά, θα εξοικονομήσετε πολύ από την κατανάλωση ρεύματός σας το οποίο θα το δείτε στο τέλος του λογαριασμού ρεύματος. Τα λεφτά που εξοικονομήσατε μπορείτε να τα ξοδέψετε σε κάτι όπως μανικιούρ!


Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε; Συνηθισμένες συμβουλές για τις νοικοκυρές. Στην πραγματικότητα, μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμες. Αλλά αν τις ακολουθήσετε όλες, η ζωή σας θα μοιάζει με φυλακή. Τίποτα παρά μόνο περιορισμούς. Συνιστούμε την έξυπνη εξοικονόμηση αντί να ζείτε σε μια «σκοτεινή σπηλιά».

Έχω πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εσάς. Είναι πάνω στο θέμα για το πως να μειώσετε τους λογαριασμούς για το ρεύμα σας. Δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι υπάρχουν μετρητές για πολλαπλές τιμές ρεύματος. Ας τα αναλύσουμε καλύτερα.

Οι τιμές εξαρτώνται από τις ώρες της μέρας οι οποίες είναι χωρισμένες διαφορετικά. Υπάρχουν οι ώρες αιχμής και οι ώρες μη αιχμής, η καθεμιά έχει τη δικιά της τιμή.

Υπάρχουν 2 τύποι τιμολογιακής πολιτικής για το ρεύμα. Το ημερήσιο και το νυχτερινό ρεύμα, με το τελευταίο να αρχίζει από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, για τη χειμερινή περίοδο και μία ώρα αργότερα για την καλοκαιρινή περίοδο. Ποιο είναι το όφελος; Οι ειδικοί πιστεύουν ότι σπαταλώντας ενέργεια την νύχτα, κάνουν το κόστος πληρωμής 4 φορές λιγότερο. Στατιστικά μιλώντας, οι λογαριασμοί των οικογενειών που χρησιμοποιούν αυτόν τον μετρητή μειώθηκαν κατά 25%.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ