2017-03-23 18:04:19
Φωτογραφία για Χασάπης έσφαξε τη σύντροφό του, τα τρία παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε
Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Μπομόν-λε-Βαλένς, μια κοινότητα περίπου 3.600 κατοίκων.  Μια μητέρα και τα τρία μικρά παιδιά της βρέθηκαν νεκρά μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της γυναίκας ο οποίος «ομολόγησε» το έγκλημά του στο σημείωμα που έγραψε λίγο πριν πραγματοποιήσει «βουτιά» θανάτου στις γραμμές του τρένου.

Ο δράστης του τετραπλού φονικού, ένας χασάπης 46 ετών, φαίνεται ότι δυσκολευόταν να διαχειριστεί τον χωρισμό του από τη 44χρονη, όπως εξήγησε ο εισαγγελέας Αλέξ Περέν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο δράστης πήδηξε στις γραμμές του τρένου στη Βαλένς. «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν αυτοκτονία, ο μηχανοδηγός τον είδε να ρίχνεται στη σιδηροδρομική γραμμή», εξήγησε ο Περέν.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο του αυτόχειρα ένα σημειωματάριο. Εκεί διάβασαν με τρόμο την «διαθήκη» του που περιείχε και την ομολογία: «Σκότωσα τον γιο μου, 5,5 χρονών, τη σύντροφό μου και τα δυο παιδιά της, 12 και 13 ετών». Ο 46χρονος είχε φροντίσει να γράψει και τη διεύθυνση της οικογένειας στο Μπομόν-λε-Βαλένς.


Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι. Στο σαλόνι του ισογείου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που αναμεταδίδει το αντίστοιχο Αθηναϊκό, βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας που προφανώς είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Στον επάνω όροφο βρέθηκαν νεκρά και τα τρία παιδιά, όλα στα κρεβάτια τους, με τις πιτζάμες τους. Οι αρχές υποθέτουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ή τα ξημερώματα σήμερα, την ώρα που τα παιδιά κοιμούνταν.

Ο 46χρονος φαίνεται ότι «φοβόταν πως θα έχανε τον γιο του» λόγω του χωρισμού του από τη σύντροφό του, εξήγησε ο εισαγγελέας. Στα μέσα της δεκαετίας του '90 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3,5 ετών για «ένοπλη βία» αλλά έκτοτε δεν είχε άλλες δοσοληψίες με τον νόμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ