2017-03-25 16:00:49
Φωτογραφία για Στα δύσκολα και στα πρέπει λειτουργεί με...εξάστερη λογική
Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης στη Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός φάνταζε για πολλούς λόγους ως το αουτσάιντερ της βραδιάς. Από τη μία, η εμφανής αδυναμία των «πρασίνων» να πάρουν αποτελέσματα μακριά από το ΟΑΚΑ και από την άλλη μεριά το «αρνητικό» ιστορικό του «τριφυλλιού» στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», με μόλις τρεις νίκες τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχριζαν (στα χαρτιά) τους γηπεδούχους ως φαβορί.

Ωστόσο, ο εξάστερος έδειξε και απέδειξε για ακόμη μια φορά πως… αρέσκεται να παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» και από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης κατέστησε σαφές στην ομάδα του Σίτο Αλόνσο πως ήρθε με… κακούς σκοπούς και όχι ως «θύμα». Εν τέλει, ο στόχος επετεύχθη και ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία τεράστια νίκη, τηρουμένων των αναλογιών, η οποία του επιτρέπει να διεκδικεί με αξιώσεις το πλασάρισμα στην προνομιούχο τετράδα. Με «όπλα» την… ατσάλινη άμυνα, η οποία κατέβασε την Μπασκόνια των 80+ πόντων κατά μ.ο στους 63 και την αποδιοργάνωσε πρακτικά αλλά και ψυχολογικά για τρία δεκάλεπτα και… κάτι ψιλά, αλλά και με «μάτι» που… γυάλιζε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις περισσότερες «μάχες» σε άμυνα και επίθεση, βάζοντας το «χέρι» του στη «φωτιά» προκειμένου να μην αφήσει τους γηπεδούχους να πάρουν… μισή κατοχή
. Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την κακή παράδοση στη Βιτόρια αλλά και την αναποτελεσματικότητά του μακριά από την έδρα του, φανερώνοντας πως στα δύσκολα και στα «πρέπει», λειτουργεί με… εξάστερη λογική!

Πηγή: panathinaikos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ