2017-03-27 13:35:26
Φωτογραφία για Συμβουλές για τα μαλλιά σου: Πώς να φαίνεσαι 5 κιλά πιο αδύνατη!
Τι και αν έχεις γεμάτο προσωπάκι και όχι γωνίες όπως τα μοντέλα; Κάθε πρόσωπο σύμφωνα με το χτένισμα και το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφωθεί και να δείξει πανέμορφο Σήμερα, δε θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ αλλά για τις κουπ των μαλλιών. Ανάλογα με το μήκος, το χρώμα αλλά και το χτένισμα μπορεί το πρόσωπό σου να δείξει και πιο νέο και φρέσκο αλλά και πιο αδύνατο.

Τι πρέπει να προσέξουμε;

– Όχι στο καρέ στο ύψος του πηγουνιού: Απέφυγε χτενίσματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο και τονίζουν πιγούνι και μάγουλα.

–Ναι στις ανταύγειες: Ανταύγειες σε φυσικές αποχρώσεις, χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο, και το δείχνουν νεότερο και πιο αδύνατο.

–Όγκος στα μαλλιά: Κούρεμα φιλαριστό που θα δώσει όγκο στα μαλλιά κάνει το πρόσωπο μακρόστενο.

–Όχι στις βαριές αφέλειες: Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο είναι προτιμότερο να αποφύγεις αυτό το στιλ. Αν, πάλι, επιμένεις στις αφέλειες, τουλάχιστον δώσε όγκο στην κορυφή τους, καθώς έτσι θα κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο μακρύ. Τέλος πες ναι στο φιλάρισμα. Είναι το μυστικό που έχουν όλες οι celebrities μεταξύ τους.


Και συνεχίζουμε!!!

–Ναι στη χωρίστρα: Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς, θα πρέπει να αποφεύγεις την χωρίστρα στη μέση. Αν, έχεις στρογγυλό πρόσωπο θα πρέπει να δοκιμάζεις τις χωρίστρες στο πλάι. Έτσι, το πρόσωπό σου θα φαίνεται λιγότερο στρογγυλό και τα ζυγωματικά πιο έντονα. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το ζητούμενο;

– Όχι στα πολύ κοντά μαλλιά: Αν κόψεις τα μαλλιά σου φροντίστε να μην φτάνουν στο μήκος του πηγουνιού, αλλά να τελειώνουν είτε λίγο πιο πάνω είτε λίγο πιο κάτω. Ένα κούρεμα που ταιριάζει στα στρογγυλά πρόσωπα είναι αυτό που αγκαλιάζει το κεφάλι, κοντά γύρω από τα αυτιά και τα ζυγωματικά. Έτσι το μάτι δεν επικεντρώνεται  εκεί που υπάρχει το “πρόβλημα” με αποτέλεσμα οι γύρω μας να βλέπουν τη συνολική μας εικόνα.

–Ναι στο ασύμμετρο καρέ: Μπορείς ακόμα να το συνδυάσεις αυτό το κούρεμα με αραιές αφέλειες-φράντζα στο πλάι. Είναι πολύ sexy και αρέσει στους άντρες!

–Όχι στα ολόισια μαλλιά: Μπορείς να έχεις μακριά μαλλιά αν αυτό επιθυμείς, αλλά με στρώματα και όγκο και λίγες ανταύγειες. Μπορείς επίσης να κρεπάρεις την κορυφή και να κάνεις στη συνέχεια περίτεχνα χτενίσματα ακόμη και με πιασίματα τύπου σινιόν, αλογοουρά κλπ.

Ένας καλός κομμωτής είναι σε θέση να σου προτείνει κουρέματα και χτενίσματα που σου ταιριάζουν. Θα σε συμβουλεύαμε να δεις και μόνη σου περιοδικά με χτενίσματα και να κάνεις και εκτενή έρευνα στο διαδίκτυο.

Είναι βέβαιο πως θα δεις πολλά πρόσωπα με τα δικά σου χαρακτηριστικά. Αποτόλμησε μια αλλαγή, γιατί θα σε ανανεώσει ψυχικά και θα κάνει όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα με θαυμασμό πάνω σου. Άλλωστε η άνοιξη πρέπει να σε βρει γελαστή, ανανεωμένη και κομψή!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ