2017-03-28 07:01:42
Φωτογραφία για Τσίπρας: Στόχος μας ένα νέο μοντέλο παραγωγικής ανασυγκρότησης
«Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η δυτική Πελοπόννησος, είναι μία περιοχή με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον, με μία πολύ μεγάλη κληρονομιά, αρχαιοελληνική κληρονομιά και παράδοση πολιτισμική. Ο συνδυασμός αυτών, παράλληλα με τις δυνατότητες της παραγωγικής ανασυγκρότησης, σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική, ώστε να ξαναγυρίσουν οι άνθρωποι πίσω στον τόπο τους».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την δίωρη συνάντηση που είχε στο δημαρχείο Ήλιδας, με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, δημάρχους της Ηλείας και εκπροσώπους φορέων, για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Όπως πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, «κατά την διάρκεια της σύσκεψης κουβεντιάσαμε ένα-ένα τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής και ανανέωσα το ραντεβού στην μεγάλη συζήτηση για το νέο μοντέλο της παραγωγικής ανασυγκρότησης, τη νέα στρατηγική για το εθνικό σχέδιο που αφορά την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση, που θα ξεκινήσει μέσα σε έναν ευρύ διάλογο με φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ακόμη, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Μέσα στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ελπίζω να ξαναβρεθώ στον τόπο σας και να δρομολογήσουμε την επίλυση χρόνιων σημαντικών προβλημάτων».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ