2017-03-29 15:24:13
Φωτογραφία για Ουρές πολλών μέτρων και εντάσεις στην διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ
Ουρές πολλών μέτρων δημιουργήθηκαν από το πρωί έξω από το 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, όταν εκατοντάδες δικαιούχοι  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), βρέθηκαν εκεί για να πάρουν τρόφιμα, που διανέμονται δωρεάν στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής».

Από τον συνωστισμό μάλιστα υπήρξαν και οι μικροεντάσεις, ενώ δεν έλλειψαν και οι καθυστερήσεις, κάτι που προκάλεσε την δυσανασχέτηση πολλών πολιτών που βρέθηκαν εκεί.

Να σημειωθεί πως η ενέργεια αυτή γίνεται μετά από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ στους δικαιούχους διανείμουν νωπά τρόφιμα (κρέας, τυρί, κασέρι, φρούτα). Συγκεκριμένα όλα είναι είδη παντοπωλείου και δόθηκαν 15 κιλά για μονομελής, 30 κιλά για διμελής οικογένειες.

Η διανομή ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις 9.00 έως 14.00, όμως λόγω των καθυστερήσεων αυτό πήρε παράταση μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ