2012-05-21 12:54:03
Φωτογραφία για «Green Week 2012» - Βρυξέλλες
Από τις 22 ώς τις 25 Μαΐου 2012 θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο περιβαλλοντικής πολιτικής, με την ονομασία «Green Week» στις Βρυξέλλες. Το θέμα του φετινού συνεδρίου, που τυγχάνει ευρείας προβολής θα είναι το νερό.

Κατά τη διάρκεια του Green Week, στο βήμα των ομιλητών θα βρεθούν στελέχη οργανισμών όπως το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος του ΟΗΕ (UNEP), οι Φίλοι της Ευρώπης, το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για τους Ωκεανούς, ενώ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 3000 άτομα, προερχόμενα από την επιχειρηματική κοινότητα, περιβαλλοντικές οργανώσεις, διοικητικές Αρχές, ερευνητικές ομάδες και μέσα ενημέρωσης.

Στο «Green Week» 2012 θα παρευρεθεί ο διευθύνων σύμβουλος της αστικής εταιρίας περιβάλλοντος Green Aim, Αντώνης Πιτταράς, εκφράζοντας τις απόψεις μας, συζητώντας τις διάφορες μας και ενισχύοντας τις θέσεις μας σε ότι αφορά το νερο και την διαχειριση του.

Γιαυτον τον λόγο σας θελουμε όλους δίπλα μας, να μας προτείνετε ερωτήματα που θέλετε να απαντηθούν, ζητήματα που θέλετε να τεθούν, καταστάσεις που θέλετε να γνωστοποιηθούν. Με μοναδικό άξονα ενδιαφέροντος το νερο και την διαχείριση του, κάθε σταγόνα μετράει.

Οι εκδηλώσεις της πράσινης εβδομάδας και η 3η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για το Νερό θα πραγματοποιηθούν από κοινού στο κτίριο Charlemagne της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κομισιόν, Γιαν Ποτότσνικ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ