2012-05-21 13:12:05
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ποια είναι η κυρία Zuckerberg!
Φωτογραφίες της Priscilla Chan Η σχέση της Priscilla Chan με τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg ήταν γνωστή εδώ και χρόνια αλλά το Σάββατο το «status» της άλλαξε και από σύντροφος έγινε σύζυγός του.

Με δεδομένο το δεσμό τους που άρχισε πριν από εννέα χρόνια, όταν εκείνη ήταν πρωτοετής κι εκείνος δευτεροετής στο πανεπιστήμιο, η Priscilla αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά τον άνδρα πίσω από το Facebook πολύ πριν εκείνος γίνει διάσημος και πάμπλουτος.

Η Chan αποφοίτησε πρόσφατα από το University of California-San Francisco όπου σπούδαζε παιδίατρος. Το γεγονός αυτό βοήθησε και στο να κρατηθεί ο γάμος κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς στους καλεσμένους το ζευγάρι είχε πει πως γιορτάζει την αποφοίτηση της Priscilla και πως διοργανώνει πάρτι αποφοίτησης.

Γεννημένη στη Μασαχουσέτη, η Chan αποφοίτησε από το σχολείο Quincy High School το 2003 και άρχισε σπουδές στη βιολογία στο Χάρβαρντ όπου ο δρόμος της διασταυρώθηκε με αυτόν του Zuckerberg.


Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως γνωρίστηκαν καθώς περίμεναν έξω από την τουαλέτα σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει η αδελφότητα του Zuckerberg.

Μετά το κολέγιο μετακόμισε στην Καλιφόρνια όπου δούλεψε για ένα χρόνο ως δασκάλα και μετά άρχισε τις σπουδές της στο UCSF.

Για να διαχειριστεί την εργασιομανία του Zuckerberg η Chan έχει βάλει αυστηρούς κανόνες στη σχέση τους. Απαιτεί να βρίσκονται μία νύχτα την εβδομάδα καθώς και εκατό λεπτά μόνοι τους, όχι στο διαμέρισμά τους και σίγουρα όχι στο Facebook.

Το ζευγάρι μένει μαζί από το 2010 και έχει ένα σκύλο, τον Beast.

Δείτε τις φωτογραφίες
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ