2012-05-21 13:12:58
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Στοιβαγμένοι μέχρι αυτήν την ώρα οι 53 λαθρομετανάστες - Δεν έχει βρεθεί ακόμα χώρος φιλοξενίας
Όλοι ψάχνονται στην Πρέβεζα... αλλά κανείς δεν δίνει την λύση Ακόμα μέσα στο μικρό σκάφος (το οποίο βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα) βρίσκονται στο λιμάνι της Πρέβεζας οι 53 λαθρομετανάστες.

Από την πλευρά του το Λιμενικό της Πρέβεζας καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες "χτυπώντας" την πόρτα όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να βρεθεί κάποιο οίκημα για να μεταφερθούν οι 53 ψυχές.

Κανένα όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει φέρει λύση στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον, αν και δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του ως αντιδήμαρχος, είναι ο κ. Βαγγέλης Ροπόκης ο οποίος πριν λίγο πήγε τρόφιμα και νερό στους ανθρώπους, με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

Θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και γενικά για τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να βρεθεί κάποιο οίκημα μιας και από εδώ και πέρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας θα έχουμε συνεχώς τέτοια περιστατικά με λαθρομετανάστες που θα συλλαμβάνονται προκειμένου να περάσουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του pamepreveza.gr, πριν λίγο, με πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας, πρόκειται θα ναυλωθεί λεωφορείο προκειμένου να μεταφερθούν στην Αθήνα στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ