2017-04-04 20:53:14
Φωτογραφία για Τι τρέχει τελικά με Βαλαβάνη και Αγγελόπουλο;
Και φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει στο Survivor μεταξύ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν το λες Τη μία λύνουν τα προβλήματα και την επόμενη τσακώνονται. Νέος γύρος έντασης στην παραλία των Διασήμων με πρωταγωνιστές του δυο τους.

''Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί δεν μου είπε καλημέρα η Ευρυδίκη και γιατί με το καλημέρα, σχήμα λόγου, όχι ότι απλά δεν αναγνώρισε ότι σηκώθηκα σήμερα για να φτιάξω τα καθιερωμένα πιτάκια, χωρίς καμία πρόθεση να το πάρω πάνω μου, όπως μου είπε και να αποδείξω κάτι. Όχι απλά δεν αναγνώρισε το ότι ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο'', είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και φυσικά η Ευριδίκη απάντησε: ''Έχω ξαναπεί ότι αυτό που με ενοχλεί στον Γιώργο και του το έχω πει, είναι ότι έχει αρχηγικές τάσεις. Όταν είμαστε δέκα άτομα σε μία παραλία νομίζω πως είμαστε ίσοι με όλους. Δεν έχουμε ορίσει κανέναν αρχηγό, οπότε εμένα αυτό με ενοχλεί. Και ίσως και η πρωτοβουλία που πήρε σήμερα να φτιάξει τα πιτάκια να ήταν κι ένας λόγος έντασης''.


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου άκουσε όσα έγιναν γύρω από τα πρωινά πιτάκια, δε σχολίασε μπροστά τους αλλά στην κάμερα είπε: ''Νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο γιατί είχαν συμφωνήσει ότι την άλλη μέρα εγώ θα κάνω αυτό, εσύ θα κάνεις αυτό για να φανεί ότι είμαστε μια ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας. Το χάλασε ο Ντάνος. Λειτούργησε πονηρά; Που πονηρά λειτουργεί ο Ντάνος. Λειτούργησε ατομιστικά γιατί ήθελε να φανεί ότι όλο αυτό το έκανε μόνος του; Δεν ξέρω. Ό,τι και να είναι, μου φαίνεται τόσο αστείο''.

Και μετά έδιωξαν τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αν είναι δυνατόν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ