2017-04-05 10:00:20
Φωτογραφία για Προβληματίζουν οι τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ
Άμεσα πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ το αγωνιστικό του πρόσωπο για να πείσει και τον πλέον… «άπιστο» πως είναι ικανός να διεκδικήσει τους στόχους που έχει, μέχρι το τέλος της σεζόν. Η κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Λάρισα, προκάλεσε δικαιολογημένο προβληματισμό στους φιλάθλους αλλά κυρίως στους εκπροσώπους της ομάδας, οι οποίοι άμεσα πρέπει να βρουν λύσεις.

Ο Βλάνταν Ιβιτς που δεν κρύφτηκε «πίσω από το δάκτυλό του», μετά την μίνι προετοιμασία που έκανε στους παίκτες που είχε στην διάθεσή του το χρονικό διάστημα της διακοπής, θέλει να οδηγήσει την ομάδα στα ίδια επίπεδα απόδοσης, όπως τα είχε παρουσιάσει από τις αρχές Δεκεμβρίου (μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο) μέχρι και τον αγώνα ρεβάνς με την Σάλκε στην Γερμανία. Ο ΠΑΟΚ σε εκείνους τους 2,5 μήνες και σε σύνολο 18 αγώνων και στις 3 διοργανώσεις πέτυχε 14 νίκες, 2 ματς έληξαν ισόπαλα ενώ ηττήθηκε σε άλλα 2
. Δεν ήταν μόνο η θετική συγκομιδή, αλλά η γενικότερη καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ που υποχρέωσε ακόμη και αντιπάλους του να αναφέρουν δημόσια πως σε εκείνο το χρονικό διάστημα, ο Δικέφαλος απέδωσε το καλύτερο ποδόσφαιρο σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Αυτό τον ΠΑΟΚ, θέλει να παρουσιάσει ο Ιβιτς και αν μη τι άλλο, όλοι μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν μία πρόκληση, στην οποία καλούνται να ανταποκριθούν. Ο Δικέφαλος πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος αρχικά  εναντίον του Ατρομήτου, την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό και κυρίως στον πρώτο ημιτελικό με τους «πράσινους» στην Αθήνα.

Πηγή: metrosport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ