2017-04-07 10:45:33
Φωτογραφία για Χάσε γρήγορα πόντους από τη μέση με αυτές τις 5 τέλειες τροφές
Γυναίκες. Πλάσματα όμορφα, γοητευτικά και ταυτόχρονα μυστήρια. Παρότι κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και αυτοθαυμαζόμαστε επιδιδόμαστε διαρκώς σε ένα κυνήγι τελειότητας και ομορφιάς, προκειμένου να εξαλείψουμε και την παραμικρή ατέλεια από πάνω μας. Θέλουμε τέλεια μαλλιά, αψεγάδιαστη και βελούδινη επιδερμίδα, κομψές στιλιστικές επιλογές και φυσικά καλλίγραμμη σιλουέτα.

Αν για παράδειγμα σε προβληματίζει το πάχος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, τότε μπορείς να το αντιμετωπίσεις με μικρές αλλαγές στη διατροφή σου, που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση σου και την εικόνα σου.

Η δύναμη του πράσινου τσαγιού

Ενα από τα θαυματουργά ροφήματα για την επίτευξη του στόχου σας, δηλαδή την απώλεια του τοπικού πάχους, το πράσινο τσάι και οι ευεργετικές του ιδιότητες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών εδώ και δεκαετίες. Είναι πηγή κατεχινών, δηλαδή φυτοθρεπτικών συστατικών που δίνουν ώθηση στο μεταβολισμό και κάνουν το σώμα να καίει θερμίδες 24 ώρες, επτά μέρες την εβδομάδα.

Το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί πως είναι κατάλληλο και για την αντιμετώπιση του λίπους γύρω από την κοιλιά και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, ενώ παράλληλα μπορεί να αποτρέψει τη συσσώρευση λίπους εκεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ