2012-05-21 15:20:05
Φωτογραφία για Σε ποιες προσδοκίες θα ανταποκρίνεται το κόμμα που θα ψηφίσει αναγνώστης
Στις προσεχείς εκλογές, θα ψηφίσω το πολιτικό κόμμα, το οποίο θα δεσμευθεί εγγράφως (με το πρόγραμμά του), ότι εάν γίνει Κυβέρνηση ή Συμπολίτευση Ι. ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ»-ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

• Θα αρνηθεί αμέσως και ρητώς, με όποιο τίμημα χρειασθεί, να εξοφλήσει το εθνικό εξωτερικό χρέος, στο βαθμό που αυτό είναι επαχθές και απεχθές, σύμφωνα με τους οικείους διεθνείς κανόνες, προσφεύγοντας ταυτοχρόνως σε διεθνή αμερόληπτα δικαστήρια κατά των δανειστών μας. Ταυτοχρόνως, θα ετοιμασθεί επαρκώς ώστε να έχει ολοκληρωμένο και λυσιτελές σχέδιο, για την περίπτωση εξόδου μας από τη Ζώνη του Ευρώ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε τούτο μας επιβληθεί ετερονόμως είτε η Ελλάς αποφασίσει να το πράξει αυτοβούλως. Για το τελευταίο τούτο ζήτημα, θα κληθεί να αποφασίσει ο Λαός, διά δημοψηφίσματος (άρθρο 44 § 2 του Συντάγματος).

• Θα καταγγείλει αμέσως και ρητώς κάθε διάταξη των Μνημονίων Ι και ΙΙ, των εφαρμοστικών νόμων τους, καθώς και τις συναφείς διατάξεις άλλων νόμων, διά των οποίων καταργείται αμέσως ή εμμέσως η εθνική κυριαρχία και διακινδυνεύουν με αναγκαστική κατάσχεση υπέρ τρίτων (Χωρών και ιδιωτών) δανειστών μας, ιδίως Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας, Μνημεία της Πολιτιστικής Κληρονομίας μας, αρχαίας και νεότερης, καθώς και εθνικό έδαφος.


• Θα απαιτήσει αμελλητί από τα Κράτη και οιουσδήποτε Διεθνείς Οργανισμούς, οι οποίοι διόρισαν στην Ελλάδα παντοίους επιτρόπους, διαχειριστές, συμβούλους, αντιπροσώπους κλπ, να ανακαλέσουν αμέσως τα πρόσωπα αυτά από το ελληνικό έδαφος, διότι θεωρούνται «πρόσωπα μη αρεστά» στην Ελλάδα (personae non gratae) και να τα καλέσουν να αποχωρήσουν από το έδαφος της Ελλάδος εντός προθεσμίας ολίγων ημερών΄ διαφορετικά, τα πρόσωπα αυτά θα εκδιωχθούν βιαίως από τη Χώρα, μετά την παρέλευση της προθεσμίας.

• Δεν θα δανεισθεί εκ νέου, ακρίτως, από αλλοδαπούς δανειστές, παρά θα εργασθεί αόκνως ώστε να καταστήσει τη Χώρα, κατά το δυνατόν, απολύτως αυτάρκη τουλάχιστον στα ζωτικά αγαθά.

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

• Θα ενεργήσει τα δέοντα, ώστε να παραπεμφθούν νομίμως σε δίκη, ενώπιον του αρμοδίου ποινικού Δικαστηρίου, προκειμένου να δικασθούν για εσχάτη προδοσία, ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα μέλη των προηγουμένων Ελληνικών Κυβερνήσεων, των οποίων η άφρων πολιτική έφερε τη Χώρα στο γνωστό απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο, με αποτέλεσμα την καταδίκη των πλείστων των Ελλήνων στην πενία, επί δεκαετίες και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας (άρθρο 85 του Συντάγματος).

• Θα ενεργήσει τα δέοντα, ώστε να παραπεμφθούν συννόμως σε δίκη, ενώπιον του αρμοδίου ποινικού Δικαστηρίου, όλοι οι υπαίτιοι (πολιτικό και μη προσωπικό, φυσικοί αυτουργοί, ηθικοί αυτουργοί, άμεσοι και απλοί συνεργοί) των εγκλημάτων της καταβαράθρωσης του Χρηματιστηρίου κατά το έτος 1999, της καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων μέσω των ομολόγων (δομημένων και μη) και της άνευ ανταλλάγματος μεταβιβάσεως εθνικής γης στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους.

• Θα ενεργήσει τα κατά νόμο δέοντα, ώστε να ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη όλες οι (κατά τη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας) συναφθείσες συμβάσεις αγοράς πολεμικού υλικού από την Ελλάδα και εκτελέσεως δημοσίων έργων (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των προσφάτων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας), προκειμένου να διακριβωθεί αυθεντικώς, εάν οι συμβάσεις αυτές ήταν ή όχι αντικείμενο παράνομης συναλλαγής και εντεύθεν αφενός να αποδοθούν στους υπαιτίους (ανεξαρτήτως ιδιότητος) τυχόν υπάρχουσες ποινικές ευθύνες και αφετέρου να καταλογισθούν στους παρανομήσαντες οι οικείες επιβαρυντικές αστικές συνέπειες.

• Θα ενεργήσει τα κατά νόμο δέοντα, ώστε να ελεγχθεί από τη Δικαιοσύνη εάν Έλληνες πολίτες (μέλη ή μη του πολιτικού προσωπικού) έχουν ή όχι συμμετάσχει σε διεθνή στοιχήματα (swaps) υπέρ της περιελεύσεως της Χώρας σε κατάσταση παύσης πληρωμών (default).

ΙΙΙ. ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

• Θα εξυψώσει διεθνώς το κύρος του Κράτους και στο εξής δεν θα επιτρέψει σε κανένα, με όποιο τίμημα χρειαστεί, να το κηλιδώσει με οποιονδήποτε τρόπο.

• Θα καταστήσει τα εθνικά σύμβολά μας σεβαστά προς όλους, στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Θα δηλώσει προς πάντες, ότι προσβολή των συμβόλων αυτών και ειδικώς της ελληνικής σημαίας, καθ’ οιονδήποτε τρόπο (λ.χ. υποστολή της από ελληνικό έδαφος κατά τρόπο επονείδιστο, από οιονδήποτε είτε αυτοβούλως είτε κατ’ εντολήν άλλου), θα θεωρείται κατά τον ποινικό νόμο εσχάτη προδοσία (κατά τροποποίηση του άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα) και θα επισύρει βαρύτατες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, επιβαλλόμενες από το αρμόδιο δικαστήριο, αμέσως επί τούτω συνεδριάζον.

ΙV. «ΕΘΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ»

• Θα ενεργήσει τα κατά νόμο δέοντα, ώστε να απαγορεύεται στην Κυβέρνηση να έχει μυστικά από τους συνταγματικούς εντολοδόχους της, Έλληνες πολίτες, εις τρόπον ώστε (η Κυβέρνηση) να είναι πάντοτε διά νόμου υπόχρεως να απευθύνεται στο Λαό με διαγγέλματα, προκειμένου να καταγγέλλει ενώπιόν το άνευ οιασδήποτε χρονοτριβής τις όποιες προσπάθειες οιουδήποτε, οπωσδήποτε και οποτεδήποτε, προς εκβίαση της Χώρας ή/και των νομίμων Κυβερνητών του ή/και της Βουλής, προκειμένου ο Λαός να αποφασίσει περί του εκάστοτε πρακτέου, διά δημοψηφίσματος (άρθρο 44 § 2 του Συντάγματος).

V. ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ

• Θα δηλώσει προς πάντες, ότι η Ανατολική Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία είναι η κρατούσα στη Χώρα (άρθρο 3 του Συντάγματος). Αναγνώριση των δικαιωμάτων πιστών άλλων θρησκειών ή δογμάτων εν Ελλάδι (ανέγερση ναών, τεμένων και εν γένει ευκτηρίων οίκων σε αυτήν, κ.ο.κ.) θα επιτρέπεται διά νόμου μόνον με τη σύμφωνη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδος΄ εφ’ όσον δε πρόκειται για πολίτες άλλης Χώρας, πιστούς άλλης θρησκείας ή δόγματος, θα απαιτείται επί πλέον και η προϋπόθεση της αμοιβαιότητος (άρθρο 28 του Συντάγματος).

• Θα επαναφέρει διά νόμου την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες.

VΙ. ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

• Θα προειδοποιήσει τους πάντες 1. ότι το ελληνικό εθνικό έδαφος δεν παραχωρείται ούτε εκχωρείται ούτε άλλως πως η ιδιότητά του αυτή δύναται να τελεί υπό αμφισβήτηση/εκκρεμότητα (γκρίζες ζώνες) (άρθρο 27 του Συντάγματος), 2. τον ελληνικό λαό, ότι εάν υπάρξει εθνική χρεία, θα κληθεί να υπερασπισθεί το πάτριο έδαφος δια των όπλων, όπως υποχρεούται (άρθρο 5 § 6 του Συντάγματος) και 3. ιδίως την εξ ανατολών γείτονα, ότι το Ελληνικό Κράτος στο εξής δεν θα δεχθεί από μέρους της οιουδήποτε είδους μείωση της εθνικής κυριαρχίας του, αμέσως ή εμμέσως΄ τυχόν δε παραβίαση ελληνικού εθνικού χώρου (εδαφικού, θαλασσίου, υποθαλασσίου και εναερίου), κατά παράβαση των διεθνώς κρατούντων, αποτελεί για την Ελλάδα αιτία πολέμου (casus belli) και συνεπώς θα αντιμετωπισθεί βιαίως και αυθωρεί. Προς τούτο, θα μεριμνήσει ώστε η Χώρα να είναι πάντοτε, πάση θυσία, επαρκώς εξοπλισμένη.

VΙΙ. ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ε.Ε.

• Θα υπενθυμίσει στους εταίρους μας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως 1. ότι η Ελλάς είναι ισότιμος εταίρος τους κι όχι οφειλέτης τους, 2. ότι τα ανατολικά σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και επομένως αυτή έχει εκ της Ευρωπαϊκής Συνθήκης την υποχρέωση να τα προστατεύει από οιανδήποτε επιβουλή και 3. ότι η Ελλάς είναι η μόνη Χώρα της Ε.Ε., η οποία δέχεται επί πέντε τουλάχιστον δεκαετίες μόνιμη απειλή πολέμου από τους εξ ανατολών γείτονές της, καθώς και η μόνη που είναι αναγκασμένη να εξοδεύει ετησίως υπέρογκα ποσά για στρατιωτικές δαπάνες.

VΙΙΙ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ

• Θα μεριμνήσει ώστε κατά την ψήφιση των νόμων, να τηρούνται απαρεγκλίτως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Κυβέρνηση και τη Βουλή οι οικείες συνταγματικές διατάξεις, προκειμένου να αποφεύγονται τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.

• Θα μεριμνήσει, ώστε να υπάρξει η αναγκαία κατά τους νόμους ρύθμιση, προκειμένου η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να συντελείται κατ’ ευθείαν από τον Λαό, με αδιάβλητες εκλογές ή με δημοψήφισμα κι όχι από τη Βουλή (κατά τροποποίηση των άρθρων 30 § 1, 31 και 32 του Συντάγματος).

• Θα ορίσει τον αριθμό των βουλευτών το πολύ σε εκατό (κατά τροποποίηση του άρθρου 51 § 1 του Συντάγματος) και τη βουλευτική αποζημίωση σε ποσό συνάδον προς την εκάστοτε οικονομική συγκυρία, με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας (κατά τροποποίηση του άρθρου 63 § 1 του Συντάγματος). Θα καταργήσει όλα ανεξαιρέτως τα προνόμια των βουλευτών (βουλευτική ασυλία, ατέλεια τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, χρήσης των ΕΛ.ΤΑ., κλπ, κλπ – με κατάργηση των άρθρων 62 και 63 § 2 του Συντάγματος). Θα καταστήσει σαφές στους τελευταίους ότι η βουλευτική ιδιότητα που ! εκάστοτε κατέχουν, δημιουργεί σε αυτούς μόνον υποχρεώσεις προς το Έθνος, το οποίο υπηρετούν ως εντολοδόχοι του Λαού (άρθρο 51 § 2 του Συντάγματος) και ποτέ δικαιώματα, οιουδήποτε είδους. Προϋπόθεση για να εκλεγεί κάποιος βουλευτής θα είναι και το ότι έχει εργασθεί σε νόμιμη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα, επί χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα (10) ετών. Θα απαγορεύεται να εκλεγεί κάποιος βουλευτής για τρίτη φορά, είτε διαδοχικώς είτε μη΄ η διάταξη αυτή θα έχει αναδρομική ισχύ. Η ετησία δήλωση του «πόθεν έσχες» των βουλευτών θα αναρτάται μερίμνη του Προέδρου της Βουλής στο διαδίκτυο και θα ελέγχεται εξονυχιστικώς από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία θα δικαιούται να ζητεί τα αναγκαιούντα διά τον έλεγχο αυτόν στοιχεία, από οιονδήποτε΄ ο δε τελευταίος θα είναι υπόχρεως να διαβιβάσει τα στοιχεία αυτά στην ανωτέρω Εισαγγελική Ανωτάτη Αρχή, αμελλητί, διαφορετικά θα υπέχει βαρύτατες ποινικές ευθύνες και διοικητικές κυρώσεις. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα ελέγχει και τα προεκλογικά έξοδα των κομμάτων, εάν έχουν ή όχι υπερβεί το εκάστοτε θεσπισμένο νόμιμο όριο, προκειμένου – σε καταφατική περίπτωση – ο Άρειος Πάγος να κηρύξει αυτοδικαίως έκπτωτο το κόμμα που παραβίασε, αμέσως ή εμμέσως, το νόμο.

• Θα καταργήσει ρητώς και αναδρομικώς το νόμο περί ευθύνης των υπουργών (κατά κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του συναφούς νόμου 3126/2003).

• Θα καταργήσει ρητώς και αναδρομικώς τη χορηγία των πολιτικών κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

• Θα υποσχεθεί στον ελληνικό λαό, ότι το κόμμα θα λειτουργεί ασφυκτικώς εντός των πλαισίων του καταστατικού του, ήτοι διά των καταστατικών οργάνων του και όχι κατά την ανεξέλεγκτη βούληση του εκάστοτε Προέδρου του.

ΙΧ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

• Θα αναλάβει ρητώς την υποχρέωση να εκτελέσει στο ακέραιο τις εκ του Συντάγματος υποχρεώσεις του Κράτους απέναντι στους Έλληνες πολίτες, τις σχετικές με την προστασία της χριστιανικής θρησκείας, της ελληνικής παιδείας, της ελληνικής οικογένειας, της υγείας και της προσωπικής ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, καθώς και του δικαιώματος των συναθροίσεων (άρθρα 2 § 1, 3, 5 § 5, 11, 16 και 21 του Συντάγματος).

• Θα καταργήσει αμέσως όλους ανεξαιρέτως τους αντεργατικούς νόμους, που ψηφίσθηκαν ιδίως κατά την τελευταία διετία (άρθρο 22 του Συντάγματος).

Χ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

• Θα απαγορεύσει διά νόμου, ρητώς και κατηγορηματικώς, τη χρησιμοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας ή/και των Ενόπλων Δυνάμεων, προς κατάργηση αμέσως ή εμμέσως, βιαίως ή μη, του δικαιώματος των ελλήνων πολιτών σε δημόσια έκφραση της γνώμης τους (σε διαδηλώσεις, συλλαλητήρια, απεργιακές κινητοποιήσεις κ.ο.κ.), σε χώρους τους οποίους οι διαδηλώνοντες έχουν επιλέξει (άρθρο 5 § 1 του Συντάγματος).

ΧΙ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

• Θα εκπονήσει ολοκληρωμένο και πειστικό σχέδιο νομοθετικών παρεμβάσεων, προς τον σκοπό να εξαλειφθεί πλήρως η διαφθορά στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

• Θα καταστήσει υποχρεωτική την είσοδο στον Δημόσιο Τομέα αποκλειστικώς μέσω του ΑΣΕΠ και θα προστατεύσει διά νόμου τη μη άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων (άρθρο 103 § 4 του Συντάγματος).

ΧΙΙ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

• Θα απαγορεύσει διά νόμου στα μέλη του προεδρείου των συνδικαλιστικών ενώσεων, (όλων των βαθμίδων), να είναι ταυτοχρόνως και εγγεγραμμένα ή μη μέλη πολιτικού κόμματος ή άτυπης πολιτικής κινήσεως, οιασδήποτε μορφής.

ΧΙΙΙ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

• Θα απαλλάξει στον συντομότατο δυνατό χρόνο τους έλληνες από αδικαιολόγητους αμέσους και εμμέσους φόρους, καθώς και έκτακτες εισφορές, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε μόνιμες και θα φορολογεί καθένα έλληνα ανάλογα με τις οικονομικές δυνάμεις του, όπως το Σύνταγμα ορίζει (άρθρο 5 § 5).

ΧΙV. EΘΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

• Θα προχωρήσει σε εκβιομηχάνιση της Χώρας, θα προστατεύσει την αγροτική παραγωγή και θα εκσυγχρονίσει τον τουρισμό.

• Θα σπεύσει να καταρτίσει το κατάλληλο φορολογικό τοπίο και διοικητικό μηχανισμό, για την προσέλκυση ξένων επενδυτών στη Χώρα, υπό την αδιαπραγμάτευτη αίρεση, ότι θα δηλωθεί σε αυτούς επισήμως πως δεν θα επιχειρούν ως εάν ευρίσκονται σε αποικία ή κατακτημένη Χώρα.

• Θα δηλώσει προς τους Έλληνες πλοιοκτήτες και εφοπλιστές, ρητώς και κατηγορηματικώς, ότι η ύψωση της ελληνικής σημαίας στα πλοία τους αποτελεί γι’ αυτούς υψίστη τιμή και δεν θα είναι αποτέλεσμα οιασδήποτε συναλλαγής τους με το Κράτος.

• Θα ορίσει την αιγιαλίτιδα ζώνη στα οκτώ μίλια και θα καθορίσει την ελληνική ΑΟΖ, στα όρια που της επιτρέπουν τα διεθνώς κρατούντα.

• Θα ξεκινήσει χωρίς καμμιά απολύτως καθυστέρηση τις οικονομικές και τεχνικές διαδικασίες, για την εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου και πάσης φύσεως εκμεταλλεύσιμων οικονομικώς και βιομηχανικώς ορυκτών, από τμήματα του εθνικού εδάφους, (θαλάσσια, υποθαλάσσια και στην ξηρά) είτε με εθνικούς πόρους είτε με εταίρους ιδιωτικές εταιρίες.

ΧV. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

• Θα ενεργήσει νομίμως (με τροποποίηση του άρθρου 90 § 5 του Συντάγματος) ώστε η Κυβέρνηση να μην δικαιούται να διορίζει την ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας. Οι ανώτατοι δικαστές, εισαγγελείς, επίτροποι Διοικητικών Δικαστηρίων κλπ θα εκλέγονται από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, κατά τα πρότυπα και τη διαδικασία εκλογής του Πάπα της Ρώμης.

ΧVI. TYΠΟΣ

• Θα προστατεύσει με ειδικό νόμο το Κράτος, ως κατά νομικό πλάσμα υπερκείμενη οντότητα, τους Λειτουργούς του και τους πολίτες από την ασυδοσία των ΜΜΕ και του γραπτού τύπου (άρθρο 15 του Συντάγματος).

ΧVIΙ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ

• Θα ενεργήσει τα νομίμως δέοντα, ώστε όλες οι εγκατεστημένες στην Ελλάδα Τράπεζες (ημεδαπές και αλλοδαπές) να υπηρετήσουν πρωταρχικώς το εθνικό συμφέρον, ήτοι να συμμετέχουν εκθύμως, παντοιοτρόπως και οργανικώς στην ασκούμενη από το Κράτος οικονομική πολιτική και να μην αποτελούν κυρίως εμπορικά καταστήματα ούτε να απολαύουν προκλητικών παντοειδών προνομίων, οικονομικών και μη. Θα υπενθυμίσει στις Τράπεζες, ότι η άσκηση από μέρους τους κολλυβιστικών και συναφών εργασίων, εντός του εδάφους της Ελληνικής Πολιτείας και υπό την εγγύη! ση του Κράτους, (γεγονός το οποίο επιτρέπει σε αυτές να δραστηριοποιούνται εν ασφαλεία και να κερδοφορούν), τίκτει αντιστοίχως εντονότατη υποχρέωση προσφοράς δικών τους παντοειδών υπηρεσιών, προς την Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες της.

ΧVIΙΙ. ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

• Θα ζητεί και θα απαιτεί την ενεργό και παντοειδή συνδρομή των απανταχού της γης ελλήνων, όταν εθνικά ζητήματα το απαιτούν.

ΧΙΧ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

• Θα ζητήσει από τους ευρωπαίους εταίρους μας, κατά το δόγμα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, 1. να της προσφέρουν την βοήθειά τους κατά τον αντικειμενικώς αναγκαίο χρόνο, προκειμένου να δυνηθεί να προστατεύσει τα εδαφικά και θαλάσσια σύνορά της από την παράνομη είσοδο αλλοδαπών οικονομικών μεταναστών και 2. να αναλάβουν τις ευθύνες τους από τους εν ελλάδι παρανόμως διαβιούντες αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες είτε δεχόμενοι να δεχθούν στο έδαφός τους όσους εξ αυτών αντιστοιχούν στον πληθυσμό εκάστης Χώρας της Ενώσεως (ποσόστωση) είτε αναλαμβάνοντες την στοιχούσα με την οικονομική επιφάνεια εκάστης εκ των Χωρών αυτών οικονομική βοήθεια της Ελλάδος, για την αξιοπρεπή διαβίωση των εν λόγω μεταναστών στο έδαφος της Ελληνικής Πολιτείας, τη νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψή τους και την απασχόλησή τους σε εργασία, ικανή να τους προσπορίζει τα προς το ζην.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τελεσίγραφο Κομισιόν στη Google
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τελεσίγραφο Κομισιόν στη Google
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ