2024-03-07 18:25:02
Φωτογραφία για Σε ποιες εκπομπές δίνει η ΕΡΤ «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν;
Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για το πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου. Ως γνωστόν η διαδικασία που ακολουθείται όσον αφορά στις μεικτές αλλά και εξωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ιδιωτικών καναλιών. Οι εταιρίες παραγωγής προτείνουν, το Δ.Σ της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφασίζει, εγκρίνονται οι προϋπολογισμοί, αναρτώνται στη «Διαύγεια» και εν συνεχεία εκτελούνται οι παραγωγές των προγραμμάτων.

Όσον αφορά στο καθημερινό πρόγραμμα, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει το «Πρωίαν σε είδον» με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά αλλά και το «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το δίδυμο που έχει γράψει ξεχωριστό κεφάλαιο στον περιοδικό τύπο φέρεται να βολιδοσκοπήθηκε από ιδιωτικό κανάλι για μεταφορά της εκπομπής τους εκεί, αλλά απάντησε αρνητικά.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα συνεχίσουν το «Δύο στις Δέκα» με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, οι «Μαμάδες» με τη Τζένη Θεωνά αλλά και οι «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη.


Επίσης το πράσινο φως αναμένεται να πάρουν για νέο κύκλο επεισοδίων τα τηλεπαιχνίδια «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά και «Πες τη Λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο. Αλλαγές ωστόσο θα υπάρξουν στο πεδίο της μυθοπλασίας. Ολοκληρώνεται το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στον δεύτερο κύκλο του, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν θα συνεχίσουν με δεύτερη σεζόν οι σειρές «Ηλέκτρα» και «Παραλία».

Η ΕΡΤ είναι σε αναζήτηση νέας καθημερινής κωμωδίας για τη ζώνη των 20.00 στα πρότυπα των παλαιότερων σειρών «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Σε ξένα χέρια». Ήδη στην ΕΡΤ έχουν φθάσει προτάσεις για καινούργιες σειρές οι οποίες και θα συζητηθούν προσεχώς. 

Πηγή: reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και στην Cosmote TV το Netflix!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και στην Cosmote TV το Netflix!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ