2017-04-09 13:52:46
Φωτογραφία για Ποια παρουσιάστρια τα «χώνει» στον Πάνο του Survivor αποκαλώντας τον… super κωλοτούμπα;
Ποια παρουσιάστρια τα «χώνει» στον Πάνο του Survivor αποκαλώντας τον super κωλοτούμπα;

Μάλλον εκτός ορίων έχει βγάλει με τη συμπεριφορά του και τις αντιδράσεις του ο Πάνος Αργιανίδης γνωστή παρουσιάστρια η οποία σήμερα ξεσπάθωσε μέσα από την εκπομπή της.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού η οποία μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σχολίασε με τους συνεργάτες της την απάντηση του Πάνου Αργιανίδη για την «διπλή» συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Σπαλιάρα. Πρώτα τον «κουτσομπόλεψε» στον Μπο και ύστερα έλεγε πως είναι τιμή του να φορά την μπλούζα του «Σπαλ» όταν οι δυο τους αντάλλαξαν για γούρι μπλούζες.

Η Ναταλία λοιπόν, μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν αυτή τη συμπεριφορά με την ίδια να λέει: «Εντάξει, Πάνο, respect αγόρι μου! Ό,τι και να λες, σε αυτό τον μικρόκοσμο στον οποίο ζεις, θα ήθελα να είμαι μια παπαρούνα, μια μικρή πασχαλίτσα, ένα μανιτάρι, κάτι! Αγαπώ το Στρουμφοχωριό στο οποίο ίπτασαι!».

«Να πάει στην πολιτική ο Πάνος!» είπε με τη σειρά του ο Πέτρος Κουσουλός. «Είναι σούπερ κωλοτούμπας! Είναι ο μάνατζερ της καρδιάς μας! Πάνο, άστο, θα φάμε γλάρο! Τον ευχαριστούμε που μας διασκέδασε αυτό το πρωινό Κυριακής! Εν τω μεταξύ ο Βασάλος, είναι το είδος του αγοριού που θα ήθελες να έχεις, και μόλις τον ζεις λίγο, λες απαπα, πολύ γκρινιάρης είναι αυτός!» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ