2017-04-19 15:40:44
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των νεκρών στελεχών στο Νοσοκομείο Λάρισας
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά η διαδικασία μεταφοράς των σορών των τεσσάρων άτυχων στελεχών του Στρατού Ξηράς που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί μετά από την πτώση του Ελικοπτέρου Χιούι στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. 

Οι σοροί των 4 Αξιωματικών Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη Υποδιοικητή 1ης Στρατιά, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, Διευθυντή ΔΙΠΑ 1ης Στρατιάς και των χειριστών του Ελικοπτέρου Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.

Εκεί βρέθηκε και το kranosgr όπου παρακολούθησε την διαδικασία μεταφοράς. Παρών στο νοσοκομείο από την 1η στιγμή ο Δκτης της 1ης  Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Δκτης της 1ης Μεραρχίας στη Βέροια Γεώργιος Βύνιος, ο Ταξίαρχος της 1ης ΤΑΞΑΣ Γεώργιος Μαντζουράνης, Αρχίατρος του 404 ΓΣΝ και άνδρες της Στρατονομίας.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φθάσει στο χώρο του νοσοκομείου σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος ήδη βρίσκεται στον τόπο του δυστυχήματος.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ