2017-04-20 17:51:43
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: Εκ νέου απογραφή των παρόχων με ψηφιακό μαστογράφο
Posted By: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Να καταχωρήσουν σε Πίνακα (επισυνάπτεται) τον τύπο του μηχανήματος που διαθέτουν (DR ή CR) προκειμένου να μπορέσουν να αποζημιωθούν, καλεί εκ νέου όσους συμβεβλημένους παρόχους διαθέτουν ψηφιακό μαστογράφο ο ΕΟΠΥΥ. Όπως εξηγεί η Διοίκηση του Οργανισμού, κάποιοι πάροχοι είχαν ήδη αποστείλει τον πίνακα, αλλά διαπιστώθηκαν ελλιπή στοιχεία.

Η συμπλήρωση των στοιχείων και η αποστολή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είναι υποχρεωτική και λήγει στις 05-05-2017. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας το λογισμικό θα «κλειδώσει» για όσους δεν έχουν δηλώσει στοιχεία και δεν θα μπορούν να υποβληθούν δαπάνες ψηφιακής μαστογραφίας. Η εξέταση θα μπορεί παρόλα αυτά να εκτελεστεί, αλλά θα απαιτείται η υποβολή γραπτής αίτησης προς τη Δ/νση Συμβάσεων/Τμήμα Συμβάσεων Παρόχων ΠΦΥ, με την οποία θα δηλώνονται τα στοιχεία του μηχανήματος και στην οποία θα έχει επισυναφθεί η σχετική βεβαίωση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση νέου παρόχου ή αλλαγής στοιχείων.


Εφόσον έχει γίνει η καταχώρηση των τύπων του μηχανήματος στο e-dapy, αυτόματα κατά την υποβολή του παραπεμπτικού της ψηφιακής μαστογραφίας το λογισμικό θα εμφανίζει στην οθόνη την αντίστοιχη τιμή αποζημίωσης (35 ευρώ η DR και 30 ευρώ η CR).

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα ελεγχθούν ως προς την ακρίβεια τους με αντιπαραβολή με τη βάση δεδομένων της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Σε περίπτωση ασυμφωνίας, ο πάροχος θα ειδοποιείται μέσω edapy και θα καλείται να αποδείξει με την κατάθεση στοιχείων την αιτία της ασυμφωνίας.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ