2017-04-22 11:18:16
Φωτογραφία για Φρίκη: Βίασε τη 2χρονη κόρη του και το μετέδιδε live στο διαδίκτυο
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους Ένας πατέρας στη Γερμανία, μαζί με έναν φίλο του, κατηγορούνται για τον βιασμό της 2χρονης κόρης και μάλιστα πολλές φορές, ενώ παράλληλα τραβούσαν και βίντεο των φρικιαστικών πράξεών τους μεταδίδοντάς τα live στο διαδίκτυο.

Ο 28χρονος πατέρας και ο 47χρονος φίλος του κατηγορούνται επίσης πως γύρισαν μέρος της κακοποίησης και το μετέδωσαν ζωντανά μέσω διαδικτύου. Σε μερικές περιπτώσεις, το μικρό κορίτσι ήταν δεμένο και είχε τοποθετηθεί σε απειλητική θέση για τη ζωή του, αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Ο πατέρας του κοριτσιού ομολόγησε μερικές από τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Στις έρευνες των Αρχών στα διαμερίσματα των δύο κατηγορουμένων, βρέθηκαν όργανα που οι ανακριτές πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για την κακοποίηση του μικρού παιδιού.

Η έρευνα οδήγησε επίσης την αστυνομία στο κυνήγι περαιτέρω υπόπτων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν υλικό παιδικής πορνογραφίας από τους δύο άνδρες. Κάποιοι από αυτούς τους υπόπτους πιστεύεται ότι παρακολούθησαν την σεξουαλική κακοποίηση του 2χρονου κοριτσιού μέσω ζωντανών συνομιλιών και ίσως ενθάρρυναν τους δύο άνδρες να εκτελέσουν ορισμένες πράξεις στο κορίτσι, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Το κορίτσι είναι σοβαρά τραυματισμένο από την κακοποίηση και βρίσκεται υπό την επιμέλεια της μητέρα του, η οποία πιστεύεται ότι δεν γνώριζε τι έκανε ο πατέρας επειδή οι επιθέσεις συνέβαιναν είτε τη νύχτα είτε όταν αυτή ήταν στη δουλειά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ