2017-04-23 10:55:35
Φωτογραφία για Δέσποινα Βανδή: Πίσω από την επιτυχημένη επαγγελματία, κρύβεται μια...
Μπορεί η φετινή χρονιά να έφερε δουλειές με… φούντες για τη Δέσποινα Βανδή, αφού μοίρασε το χρόνο της ανάμεσα στις παραστάσεις της σούπερ επιτυχημένης μιούζικαλ παράστασης «Mamma Mia» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στα auditions και τα live του τηλεοπτικού show νέων μουσικών ταλέντων «Rising Star» που έριξε αυλαία την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να γεμίζει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο της με δραστηριότητες τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού, άλλοτε παρέα και ενίοτε χωρίς την αγαπημένη οικογένειά της!

Η διάσημη καλλιτέχνιδα και αγαπημένη του κοινού, μπορεί να έχει διαγράψει μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι και τη δισκογραφία και να κάνει τα πρώτα βήματά της στο θεατρικό σανίδι που στέφονται με τεράστια επιτυχία, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε εκεί, μιας και η προσωπική ευτυχία υπήρξε πάντοτε κυρίαρχος στόχος της ζωής της. Με τον σύζυγό της και μεγάλο «κεφάλαιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντέμη Νικολαΐδη που γιορτάζουν φέτος τα 18 χρόνια κοινής ζωής, και τα δύο τους παιδιά, καταφέρνουν να ξεκλέβουν συνεχώς χρόνο για να διασκεδάσουν παρέα!


Όμως, η Δέσποινα Βανδή, πέρα από καλλιτέχνης, μητέρα και σύζυγος είναι και μια ικανή… νοικοκυρά! Όπως φάνηκε και από τα συχνά σχόλια του φίλου και συναδέλφου της στην κριτική επιτροπή του «Rising Star», Αντώνη Ρέμου, η τραγουδίστρια είναι και δεινή… μαγείρισσα! Μάλιστα, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος υποστηρίζει πως κάνει «μαγικά» με τα χεράκια της! Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις μαγειρικές «περιπέτειές» της που φροντίζει να μοιραστεί μαζί μας στα social media, όπως είναι η συνταγή για πεντανόστιμο πασχαλινό τσουρέκι, αλλά και η… συγκομιδή φρέσκων μαρουλιών «Από τη γη στο πιάτο μας! Απλα και όμορφα!», όπως έγραψε και η ίδια στο Instagram!

Και αν αυτό δεν είναι απόδειξη πως πρόκειται για μια καθ’ όλα ικανή νοικοκυρά, η Δέσποινα «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής ένα βίντεο όπου η κάμερα την απαθανάτισε να ράβει το κουμπί του συμπρωταγωνιστή της Αργύρη Αγγέλου, στα παρασκήνια της παράστασης «Mamma Mia»!

Όσο για τη συνέχεια του… προγράμματος, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις παραστάσεις ως Donna του πασίγνωστου μιούζικαλ «Mamma Mia» στα τέλη Απριλίου (το ερχόμενο Σαββατοκύριακο), και αμέσως μετά θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά σε πυρετώδεις ρυθμούς τις πρόβες και τις ετοιμασίες για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα κάνει παρέα με την Έλενα Παπαρίζου
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ