2017-04-23 14:13:20
Φωτογραφία για Ζύγιζε 190 κιλά και ντρεπόταν να βγει από το σπίτι. Σήμερα έχει το μισό της βάρος και είναι αστέρι του Instagram
Μία παχύσαρκη γυναίκα που κάποτε έφτασε να ζυγίζει 190 κιλά, έχει αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά μέσα όταν μοιράστηκε στο Instagram πως κατάφερε να χάσει πάνω από 70 κιλά.

Η Sandi, που είναι γνωστή ως vsg_queendiet στα κοινωνικά μέσα, έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους με τις δημοσιεύσεις της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της πριν και μετά την απώλεια των κιλών.

Την Πέμπτη, η κοπέλα από το Κεντάκι των ΗΠΑ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού της το 2015 και μία πρόσφατη γράφοντας: «Πόση διαφορά μπορούν να κάνουν μερικά χρόνια και η απώλεια 73 κιλών.»

Η Sandi, τώρα ζυγίζει 117 κιλά, ξεκίνησε τη διαδικασία αδυνατίσματος τον Δεκέμβριο του 2015 όταν είχε φτάσει στο μέγιστό της βάρος, ξεπερνώντας τα 180 κιλά.

Πήρε την απόφαση να κάνει εγχείρηση γαστρικού μανικιού, αλλά πρώτα έπρεπε να αλλάξει εντελώς τη διατροφή της και να χάσει κάποια κιλά μόνη της πριν υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η Sandi έχασε πάνω από 36 κιλά πριν την εγχείρηση, μια διαδικασία όπου αφαιρείται χειρουργικά ένα μεγάλο μέρος του στομαχιού.

Ζύγιζε 157 κιλά πριν την εγχείρηση στις 11 Ιουλίου 2016 και έχασε άλλα επιπλέον 40 κιλά
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ