2017-04-24 21:52:45
Φωτογραφία για LPG - Υγραέριο κίνησης: Μισή τιμή από τη βενζίνη και άμεση απόσβεση χρημάτων. Τι να κάνεις για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με την εγκατάσταση
LPG - Υγραέριο κίνησηςΑν αρρωσταίνεις από την τιμή της βενζίνης, η γιατρειά ακούει στο όνομα LPG. Οικονομία και γρήγορη απόσβεση χρημάτων είναι οι καλύτεροι γιατροί.

Μία από τις κυριότερες αιτίες που πονοκεφαλιάζει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, είναι σίγουρα οι τιμές των καυσίμων. Αυτό ωστόσο δεν συμβαίνει σε όσους έχουν εγκαταστήσει στα αυτοκίνητά τους, σύστημα υγραεριοκίνησης. Η τιμή του LPG, σε σχέση με αυτή της βενζίνης είναι κατά πολύ φθηνότερη, και το καταστεί ως το νούμερο ένα σύμμαχο για την τσέπη μας.

Με το LPG θα έχεις οικονομία αλλά και γρήγορη απόσβεση των χρημάτων, που θα δώσεις για το κόστος εγκατάστασης.

Παρά την γενικότερη αύξηση της τιμής των καυσίμων, το υγραέριο παραμένει η πιο οικονομική λύση στην ελληνική αγορά. Τα τελευταία χρόνια το υγραέριο ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης έχει σκαρφαλώσει στην 1η θέση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού για την οικονομική τους μετακίνηση, με όφελος που φτάνει και το 50% σε σχέση με τη βενζίνη, παραμένοντας σταθερά το οικονομικότερο καύσιμο. Αν υπολογίσουμε και ότι πλέον μπορεί να τοποθετηθεί σε σχεδόν όλα τα οχήματα, η τοποθέτηση ενός συστήματος LPG είναι δελεαστικότερη από ποτέ.

Πολλοί οδηγοί προβληματίζονται με το Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το LSD σε στέλνει… αλλού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το LSD σε στέλνει… αλλού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ